ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έμεινε απτόητος»

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι τόσο ο Μαρκ Πέιν όσο και ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκαν στην πολύ καλή δουλειά που έγινε, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος κοιτάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και το γεγονός πως αντιμετώπισαν με πάθος έναν αντίπαλο γεμάτο θα έλεγα σε όλες τις θέσεις. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς έπρεπε να βρούμε αδυναμίες του αντιπάλου και να στοχεύσουμε σε αυτές. Πήραμε τις λιγότερες δυνατές πιθανότητες και δικαιωθήκαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν

συγκεντρωμένοι από την αρχή και παρά τις αλλαγές του αντιπάλου ο ΠΑΟΚ έμεινε απτόητος και κατόρθωσε να κρατήσει χαμηλά τον αντίπαλο».

Για το αν η ομάδα κοιτάει την επόμενη φάση: «Κοιτάζομε παιχνίδι με παιχνίδι καθώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και θέλουμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ηρεμία των παικτών για τη συνέχεια».

Στη συνέντευξη Tύπου αρχικά το λόγο πήρε ο Μαρκ Πέιν: «Πολύ καλή δουλειά απόψε. Εκτελέσαμε πάρα πολύ καλά τις εντολές του προπονητή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι του Eurocup. Παίξαμε το παιχνίδι μας και δεν θέλαμε να δώσουμε περιθώρια στον αντίπαλο να ξαναμπεί στο παιχνίδι».

Για την ενέργεια που έβγαλε η ομάδα του: «Κάναμε ένα φλας μπακ στο προηγούμενο παιχνίδι . Δεν θέλαμε να επαναληφθεί κάτι τέτοιο και δεν θέλαμε να τους δώσουμε περιθώρια. Παίξαμε σαν ομάδα και αυτό ήταν αρκετό».

Για τη συνέχεια στο θεσμό: «Μένουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και στο να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε να κερδίσουμε. Δεν σκεφτόμαστε τι κάνουν οι άλλοι και από εκεί και πέρα τα πράγματα θα εξελιχθούν από μόνα τους.

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Πιθανότατα ήταν από τις πιο γεμάτες. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και οι πόιντ γκαρντ της ομάδας με βοήθησαν να αποδώσω όπως θα ήθελα».

Keywords
Τυχαία Θέματα