ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | O Tρινκιέρι, ο Σπανούλης και ο Χάινς

Ο Αντρέα Τρινκιέρι αφού επισήμανε πόσο σημαντικός για την πορεία της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ ήταν ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη, έβγαλε το… καπέλο του Κάλι Χάινς ενώ τόνισε πως τα Χριστούγεννα θα έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή ή μη στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης.

«Εχω κάνει σεξ στο αυτοκίνητο, ευελπιστώντας να αποφύγω τα ατυχήματα. Απέτυχα, κατέληξα σε μία άσχημη κατάσταση.Η FIBA

θα ανακοινώσει την απόφασή της για τις wild cards τον Φεβρουάριο. Η απόφαση για το πώς θα προχωρήσει η Εθνική Ελλάδας πρέπει να έρθει νωρίτερα. Η τωρινή στιγμή δεν είναι η κατάλληλη, καθώς τρέχουν άλλα ζητήματα, αλλά κατά τα Χριστούγεννα θα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα», δήλωσε μεταξύ άλλων στη λετονική ιστοσελίδα sportacentrs.com, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του στην Εθνική και μία παλαιότερη δήλωση του Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος είχε παρομοιάσει την Ισπανία με Ferrari.

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε πως «ο Βασίλης Σπανούλης τραυματίστηκε σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο τραυματισμός του Σπανούλη επηρέασε κατά 99% την πορεία μας στην διοργάνωση. Ηθελε να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά οι ικανότητές επηρεάστηκαν στην επιστροφή του και αντιμετωπίσαμε προβλήματα».

Τέλος, ο Αντρέα Τρινκιέρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάιλ Χάινς, τονίζοντας πως τέως σέντερ του Ολυμπιακού «είναι απίστευτος άνθρωπος. Είναι ένας από τους καλύτερους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Πάντα έλεγα πως αν είχα κόρη, θα ήθελα να την παντρευτεί. Συνήθως μπορείς να πεις κάτι ανάλογο για παίκτες που σπουδαίοι χαρακτήρες αλλά μέτριοι. Ο Χάινς είναι ένας από τους λίγους που είναι και σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος χαρακτήρας. Εκανε καριέρα μέσα από σκληρή δουλειά και άριστη νοοτροπία. Πάντα θυσιάζεται για την ομάδα, θυσιάζει τα σουτ του και το σώμα του. Απλά βγαίνει στο γήπεδο και βοηθάει την ομάδα του να νικήσει. Αυτό του αρκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα