ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Να διαχειριστούμε την κούραση"

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Νίζνι (13/11) για την 5η αγωνιστική του Eurocup, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να ζητάει συγκέντρωση και σωστή διαχείριση της κούρασης από τους παίκτες του.

"Το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου μας βρίσκει σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Η Νίζνι διαθέτει ισχυρό ρόστερ και καλούς περιφερειακούς παίκτες", είπε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: "Διανύουμε μια περίοδο με απανωτά παιχνίδια και πρέπει να δούμε

πώς θα διαχειριστούμε την κούραση από τους αγώνες, καθώς και από τα ταξίδια μας. Εχουμε ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Ο στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι είναι ο ίδιος όπως πάντα. Θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και προσηλωμένοι στο σχεδιό μας", ήταν τα λόγια του κόουτς Μαρκόπουλου.

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Μιχάλης Λιάπης λέγοντας : "Δεν έχουμε πολύ χρόνο στα χέρια μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι, έτσι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στην άμυνα μας και να κάνουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε σε οποιοδήποτε από τα προηγούμενα παιχνίδια , ούτε σε αυτό που χάσαμε από τον Ολυμπιακό, ούτε στο προηγούμενο του Γιούροκαπ που κερδίσαμε. Για μας υπάρχει μόνο το επόμενο παιχνίδι και το μόνο που χρειάζεται είναι να επικεντρωθούμε στο πώς εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο. Είναι η πρώτη φορά που πάω για ένα παιχνίδι στη Ρωσία και αυτό από μόνο του είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα, αλλά αυτό που με εξιτάρει περισσότερο αυτή τη σεζόν είναι ότι παίζω για πρώτη φορά με την ομάδα μου στην Ευρώπη, σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως το Γιούροκαπ. Παίρνω πολύτιμες εμπειρίες. Εάν είμαι επίσης σε θέση να βοηθάω την ομάδα μου κάθε φορά που έχω την ευκαιρία, αυτό θα είναι ό,τι το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα