ΠΣΑΚ | Σκορδίλης: "Σημασία έχει τι θα κάνουμε στο τέλος"

Ο Γάιος Σκορδίλης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση (5 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 κερδισμένα φάουλ και 1 κόψιμο), στη νίκη του Πανιωνίου επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη, και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας του.

Γάιε αν σου έλεγαν ότι μετά τους 5 πρώτους αγώνες, θα ήσασταν στην κορυφή της βαθμολογίας θα το πίστευες;

"Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Δεν έχει σημασία τώρα σε ποια θέση είμαστε. Δεν έχουμε φθάσει ούτε στα μισά του Α’ γύρου. Σημασία έχει τι θα τερματίσουμε στο τέλος".

Θεωρείς ότι οι αγώνες στο Γιούροκαπ, σας δίνουν ρυθμό στο πρωτάθλημα ή σας κουράζουν και δεν έχετε το χρόνο που θέλετε για να προετοιμαστείτε;

"Θεωρώ ότι τα παιχνίδια στο Γιούροκαπ μας δίνουν ρυθμό, όμως αυτό, μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ διότι αν κάνουμε μία κακή ήττα στην Ευρώπη, μπορεί να μας επηρεάσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επίσης, τα ταξίδια κουράζουν και σωματικά. Το θετικό είναι, ότι οι προπονητές κάνουν καλή δουλειά με το rotation. Πάντως, θέλουμε να περάσουμε οπωσδήποτε στην επόμενη φάση".

Με ποια θέση θα είστε ικανοποιημένοι. Τι έχετε βάλει ως στόχο στο πρωτάθλημα;

"Τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος βάζει ως στόχο την 3η θέση. Η αλήθεια είναι, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πας πιο ψηλά και σίγουρα, ο ανταγωνισμός για την 3η θέση, είναι πάρα πολύ μεγάλος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια αν θέλουμε να πετύχουμε αυτό το στόχο".

Στο ματς με τον Αρη είχατε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο και ανεβάσατε την απόδοσή σας και φθάσατε σε αυτή η μεγάλη νίκη;

"Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά και ευτυχώς μας κράτησε η άμυνα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι είχαμε λίγο άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, μπήκαν κάποια σουτ, βρήκαμε ρυθμό και αποκτήσαμε ψυχολογία. Η άμυνά μας ήταν το ίδιο καλή και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη".

Θέλεις να μας αποκαλύψεις ποιο είναι το μεγάλο μπασκετικό σου όνειρο;

"Δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο μεγάλο μπασκετικό όνειρο. Πάνω απ’ όλα, θέλω να είμαι υγιής και να παίζω σε ομάδες δυνατές και ανταγωνιστικές".

Keywords
Τυχαία Θέματα