ΠΑΟΚ | Ο Μπόγρης, η μόδα και το παρατσούκλι του

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε μέσω του blog του στο Eurocup για τους στόχους του ΠΑΟΚ, για το παρατσούκλι του, τα video games, αλλά και για τη μόδα με τα μούσια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Μπόγρη:

Την πορεία του ΠΑΟΚ στο Eurocup: "Προερχόμαστε από νίκη επί της Χιμίκ, μίας καλής ομάδας που είναι από τους βασικούς μας αντιπάλους στην πορεία προς την πρόκριση. Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τη Νίζνι κι επιστρέφω στη Ρωσία, όπου έχω παίξει με τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Πρίμοζ Μπρέζετς, που είχε μία σημαντική καριέρα και είναι ένας μοντέρνος σέντερ που μπορεί να κάνει τα πάντα. Η Νίζνι είναι καλή ομάδα, τη σεβόμαστε αλλά δεν τη φοβόμαστε. Θέλουμε να προκριθούμε, είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο μας. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να νικάμε και να προχωρήσουμε στο Eurocup".

Τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του: "Τα πάμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Τσόχλας και ο Δέδας είναι σημαντικοί για μας, ενώ καθοριστικός είναι και ο Κασελάκης που είναι σπουδαίος αμυντικός. Στην άμυνα είναι σαν τον Λεωνίδα από τους 300, ένας δυνατός ηγέτης με χαρακτήρα. Όσο για μένα, παίζω καλά. Έχασα κάποια εύκολα σουτ με τη Χιμίκ, αλλά προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα".

Τα video games και το παρατσούκλι του: "Έχουμε πολλά ταξίδια και περνάμε πολλές ώρες στο δρόμο και τα αεροδρόμια. Δεν πειράζει, είναι ώρα να καταστρέψουμε κόσμο στο Playstation. Αλήθεια ρωτάτε ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στο ποδόσφαιρο; Εγώ φυσικά; Γιατί νομίζετε ότι το όνομά μου στο Twitter είναι Μπογρίνιο; Ο Μπατίστ μού έδωσε αυτό το παρατσούκλι γιατί παίζαμε μια φορά το χρόνο ποδόσφαιρο στην προπόνηση, έβαζα όλα τα γκολ και εκείνος έλεγε πως μοιάζω με τον Ροναλντίνιο. Το ίδιο ισχύει και στα ηλεκτρονικά, όπου παίζουμε κυρίως ποδόσφαιρο και Call of Duty".

Τη μόδα των ανδρικών γενιών: "Όλο και περισσότεροι παίκτες αφήνουν μούσι αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω γιατί, ίσως είναι άσχημοι και προσπαθούν να το κρύψουν. Αστειεύομαι φυσικά. Τα γένια και τα τατού είναι της μόδας σήμερα στην Ελλάδα. Ο Τσόχλας δεν έχει τατουάζ, αλλά έχει μεγάλο μούσι. Ζούσε πολλά χρόνια στην Κρήτη και πολλοί άνθρωποι εκεί έχουν μούσια. Είχε μεγαλύτερο μούσι, τον βάλαμε όμως να το κόψει γιατί έμοιαζε με παππά. Του λέγαμε "Ευχαριστούμε πάτερ" και τέτοια. Είπα στη φίλη του να μην ερωτεύεται άτομα με μούσια, γιατί μια μέρα θα ξυριστούν και θα δει την άσχημη αλήθεια. Το 80% των ανδρών στην Ελλάδα έχει μούσια. Δεν είναι μόνο ο Σπανούλης και ο Τσόχλας. Πάντως το μούσι του Σπανούλη δεν συγκρίνεται με αυτό του Τσόχλα. Εκείνος είναι ο βασιλιάς των γενιών στο ελληνικό μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα