ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας"

Στα λάθη της ομάδας του αλλά και στα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του δεύτερο ματς ανάμεσα στον ΑΓΟΡ και τον Πανιώνιο.

"Όποιος και να το κέρδιζε στο τέλος θα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι έτσι και σήμερα (σ.σ. την Κυριακή) κρίθηκε στις λεπτομέρειες και δίκαια το κέρδισε το Ρέθυμνο. Εμείς είχαμε τον έλεγχο με μικρές διαφορές στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά χάσαμε την συγκέντρωση μας, κυρίως από λάθη μας στην επίθεση και τα επιθετικά ριμπάουντ του Ρεθύμνου, το οποίο γύρισε το ματς. Πήγε

το παιχνίδι στην τελευταία φάση και προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά το μπάσκετ έτσι είναι και κρίθηκε από το επιθετικό φάουλ του Παππά" ήταν οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Από την πλευρά των παικτών ο Γιώργος Μπόγρης είπε: "Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Ελέγχαμε τον αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά στο τέλος έβαλε το Ρέθυμνο κάποια μεγάλα σουτ. Εμείς χάσαμε κάπως την συγκέντρωση μας και το Ρέθυμνο πήρε δίκαια τη νίκη"

Keywords
Τυχαία Θέματα