Θέλει Κασάδο ο Ολυμπιακός

21:47 9/6/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βγάλει... πωλητήριο για παίκτες της, κάτι που δεν αφήνει ανεπηρέαστη και την Β' ομάδα της. Την ώρα που ο Καρεμπέ και ο Μίτσελ είναι σε συζητήσεις στην Ισπανία και γενικά ο Ολυμπιακός δίνει τις μάχες του σε διάφορα μεταγραφικά μέτωπα, με βάση πληροφορίες του Gazzetta.gr από την Ισπανία ο Χόρχε Κασάδο είναι ένα όνομα που ενδέχεται

να απασχολήσει τους Πειραιώτες.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να φύγει από τον σύλλογο καθώς βλέπει πως δεν έχει πιθανότητες να βρει χώρο ή χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα. Η βασίλισσα από την μεριά της έχει ήδη αρχίσει να προτείνει τον Κασάδο σε συλλόγους εντός και εκτός Ισπανίας (σ.σ. ο ίδιος έχει συμβόλαιο έως το 2016) και ενώ είναι σε επικοινωνία και με τον παίκτη και με τον ατζέντη του.

Η αξία του 23χρονου παίκτη κοστολογείται στο 1 με 1,5 εκατ. ευρώ ενώ το συνολικό κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με τους Ισπανούς. Πρόκειται μάλιστα για έναν καλό μπακ, που τον συνοδεύουν ιδιαίτερα καλές συστάσεις. Την ίδια στιγμή ελεύθεροι από την Ρεάλ Καστίγια μένουν ο γκολκίπερ Τόμας Μεχίας και ο αμυντικός Νταβίντ Ματέος.

Keywords
Τυχαία Θέματα