ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο"

Ο Πανιώνιος ρίχνεται την Τετάρτη (29/5)στη... μάχη των ημιτελικών της Α1 και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έκρυψε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του.



"Ξεκινάμε την σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ, ασφαλώς, όχι ως φαβορί", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως "συνεπώς πρέπει χωρίς πίεση να είμαστε έτοιμοι να αποδώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, ώστε να δείξουμε το πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, που μπορούμε. Ο Παναθηναϊκός

έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του. Ενισχύθηκε με δύο πολύ καλούς παίκτες (σ.σ Γκουίν και Κάρι), όμως, και εμείς έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε με βάση τις δυνατότητές μας μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο".

Ο Βασίλης Καββαδάς από την πλευρά των παικτών του «Ιστορικού» ανέφερε πως "στην σειρά των αγώνων με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Εχουμε κάνει την ανάλογη προετοιμασία και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και όσο είναι δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα