Β' ΕΘΝΙΚΗ | Ιωνικός Νικαίας: "Αγνοια για όποιες διαρροές..."

Η Επιτροπή Μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τοποθετείται για διάφορα δημοσιεύματα ενώ παράλληλα υπενθυμίζει πως έχει πορευτεί με την επισημοποίηση των μεταγραφικών της κινήσεων γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.



Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Έχουν συμπληρωθεί 3 χρόνια αφ’ ότου η παρούσα επιτροπή μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου. Ένα ταξίδι που μόνον εύκολο δεν ήταν αλλά στέφεται προς το παρόν με επιτυχία. Διότι δεν είναι μόνον οι 2 συνεχείς

άνοδοι της ομάδας αλλά και οι ποιοτικοί – βελτιωτικοί παράμετροι που δεν είναι εμφανείς, όπως η αποκατάσταση της οικονομικής φερεγγυότητας. Ο σύλλογος μέσα σε 3 χρόνια μπόρεσε να καλύψει το χαμένο έδαφος και πέραν της πρώτης ομάδας, να δώσει έμφαση και στις ακαδημίες του, στοιχείο πολύ σημαντικό, αλλά και γενικότερα προσφέροντας και υπηρετώντας το μπάσκετ.

Αυτά τα 3 χρόνια ουδέποτε απασχολήσαμε ή αποστείλαμε κάποιο δελτίο για όσα κατά καιρούς μπορεί να γράφονται στον Τύπο. Τώρα όμως είναι η πρώτη φορά.

Το τελευταίο διάστημα, συνεχείς δημοσιεύσεις σε αθλητικά sites που φαίνονται ως διαρροές, κάνουν την εμφάνισή τους. Βεβαίως ο καθένας αν έχει μία πληροφορία μπορεί να τη δημοσιεύει. Ωστόσο, τέτοιες ενέργειες, κάποιες φορές έχουν βλαπτικές συνέπειες και σε ένα άλλο επίπεδο αποτρεπτικές. Ως επιτροπή του μπάσκετ έχουμε πορευτεί με την ανακοίνωση - επισημοποίηση ονομάτων, μέσα από το επίσημο site της ομάδας μας. Αυτό που συμβαίνει τώρα, σε διάφορα sites, δεν μας εκφράζει.

Δηλώνουμε πως ο επίσημος Ιωνικός έχει άγνοια για τις όποιες διαρροές. Παράλληλα, ως σύλλογος δεν θα μπούμε στη διαδικασία σπέκουλας, «χρηματιστηρίου» και εν τέλει πλειστηριασμού, καταρχάς ονομάτων κι έπειτα χρηματικών ποσών. Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ο Ιωνικός έχει αποδείξει ότι όποιον επιθυμεί να εντάξει στο σύνολό του, το κάνει και μάλιστα με άμεσο τρόπο και απευθείας.

Παρακαλούμε, η βούλησή μας να γίνει σεβαστή ως προς το ανωτέρω σκέλος και να υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή στις όποιες δημοσιεύσεις που αν μη τι άλλο δεν επισημοποιούνται από την επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου".

Keywords
Τυχαία Θέματα