ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Σκαραφίγκας: "Κάναμε καλή προσπάθεια"

Ο Πανελευσινιακός προσπάθησε ως το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στο Ρέθυμνο αλλά ο Γιώργος Σκαραφίγκας αφού επεσήμανε την δυσκολία της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Ελληνας προπονητής, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

"Για μας ήταν ένα δύσκολο ματς. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλη την εβδομάδα, κάποια καταφέραμε και τα ξεπεράσαμε και κάποια όχι. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα με πολλές ιδιαιτερότητες. Πρέπει να πω όμως ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια. Τα παιδιά αντεπεξήλθαν σε καλό βαθμό. Πλέον

ετοιμαζόμαστε για έναν μεγάλο τελικό που έχουμε την επόμενη αγωνιστική Επίσης, φαίνεται πως παίζουμε καλύτερα εκτός παρά εντός έδρας. Συγχαρητήρια στον Στέργιο Κουφό και στον κόσμο του Ρεθύμνου που αξίζει να έχει μια τέτοια ομάδα".

Ο Νίκος Παπανικολάου με την σειρά του, είπε: "Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί δώσαμε το 100%, Τη συνείδησή μας την έχουμε ήσυχη. Ήταν άλλο ένα παιγνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι, λόγω έδρας το Ρέθυμνο κέρδισε. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου έκανε. Πέρασα έναν χρόνο πολύ όμορφα εδώ στο Ρέθυμνο".

Keywords
Τυχαία Θέματα