ΑΓΟΡ | Κουφός: "Ευχαριστώ τον Θεό που νικήσαμε"

Ο ΑΓΟΡ αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε του Πανελευσινιακού και ο προπονητής των κρητικών, Στέργιος Κουφός εξήρε την προπονητική οξυδέρκεια του Γιώργου Σκαραφίγκα και τις ικανότητες των παικτών του αντιπάλου.

"Για σήμερα θα ήθελα να πω πολλά πράγματα για την Ελευσίνα. Εάν μας μένει κάτι απ’ αυτόν τον αγώνα, είναι η προπονητική οξυδέρκεια του αντίπαλου προπονητή και το χτίσιμο μιας πολύ καλής ομάδας. Εμείς ετοιμαζόμασταν να αντιμετωπίσουμε τον Μαγκουνή και βρήκαμε μπροστά μας παιδιά όπως ο Δημάκος κι ο Κυριακόπουλος που τουλάχιστον για τον πρώτο, ούτε στο σκάουτινγκ δεν είχαμε αναφερθεί.

Είδα μια εξαιρετικά πανέξυπνη τακτική κι ειλικρινά μπορώ να μιλάω πολύ ώρα γι’ αυτή την ομάδα. Αυτοδίκαια εξέλαβε το χειροκρότημα από τον κόσμο μας. Μέσα σ’ όλα αυτά ευχαριστώ τον Θεό που κερδίσαμε.

Δεν συμφωνώ με τον Παπανικολάου σ’ αυτό που υποστήριξε. Δεν φτάνει να είσαι ανταγωνιστικός γιατί δεν ξέρεις πότε θα έρθει η ευκαιρία. Η Ελευσίνα είχε αντιστρόφως ανάλογο ποσοστό στα τρίποντα με αυτό που είχε μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα καθώς οι Παπανικολόπουλος και Λιακόπυολος, είχαν απίστευτες εμπνεύσεις Το μομέντουμ ήταν εξαιρετικό για τον αντίπαλο ο οποίος, όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά των 13 πόντων που είχαμε πάρει αλλά πέρασε μπροστά (από το 61—54 στο 61-63).

Εμείς κρατάμε μόνο τους βαθμούς. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι. Προσπαθούμε να εντάξουμε τα ξένα παιδιά στην ομάδα. Αυτό δεν είναι κάτι εύκολο. Ευτυχήσαμε να έχουμε τον Κόμματο σε καλή μέρα. Πραγματικά ήταν ένας Νέστορας από τα παλιά. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιγνίδι. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν 10 ομάδες που είναι πανομοιότυπες κι έχουν ίσες ευκαιρίες για να κερδίσουν ή να χάσουν στα μεταξύ τους παιγνίδια", ήταν τα όσα σχολίασε για την αναμέτρηση ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Αναφορικά με τον Κλιφ Κόλιμον ο Στέργιος Κουφός δήλωσε: "Ο Κλιφ έχει κάποια στοιχεία που στο μπάσκετ τα έχουμε σαν φιλοσοφία αλλά φέτος δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα όπως την περσινή για τους Αμερικανούς. Ο ίδιος ακολουθεί την φιλοσοφία που θέλουμε, το γρήγορο μπάσκετ και το σουτ. Εύχομαι να δώσει αυτά τα στοιχεία γατί μπορεί να πάρει φάσεις πάνω του. Δυστυχώς μέχρι τώρα έχουμε κακές παρουσίες από τους υπόλοιπους Αμερικανούς. Φυσικά μέσα σ’ αυτούς δεν συγκαταλέγεται ο Μπρεντ (σ.σ. Πέτγουεϊ)".

Από την πλευρά του ο Ούρος Ντούβνιακ υποστήριξε: "Αυτό το παιχνίδι κατέδειξε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και δεν έχει σημασία εάν παίζεις εντός ή εκτός έδρας. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Τελικά αυτό που μετράει είναι η νίκη και θέλω να δώσω τα εύσημα στον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού".

Keywords
Τυχαία Θέματα