ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τσαρτσαρής: "Θα διεκδικήσουμε τα πάντα"

Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι ένας από τους "παλιούς" που έμειναν στον Παναθηναϊκό και όπως τόνισε στην πρώτη προπόνηση των "πρασίνων", δουλειά των παλιών είναι να βάλουν τους νέους παίκτες στο κλίμα της ομάδας.

"Όταν ήρθα το 2002 εγώ ήμουν ο νέος και τώρα υπάρχουν 10 νέα πρόσωπα. Η ομάδα έκανε τον κύκλο της, ήρθε η στιγμή αυτή. Κάποτε θα γινόταν κι αυτό. Τώρα κάνουμε νέα αρχή, με νέες φιλοδοξίες. Ο Παναθηναϊκός

πάντα κοιτάει μπροστά", είπε αρχικά, ενώ για την ανανέωσή του, δήλωσε: "Δεν ήταν δύσκολο να δεχτώ, μιλήσαμε λίγο και τελειώσαμε".

Για τους νέους παίκτες που έχουν έρθει και αν υπάρχει πίεση: "Οι παλιότεροι πρέπει να βάλουν στο κλίμα τους νέους. Ετσι είναι το σύστημα στην ομάδα.

Πίεση δεν υπάρχει, όλο αυτό που έχει συμβεί το καλοκαίρι μπορεί να αποτελεί ελαφρυντικό, άλλα εμείς θα βγαίνουμε στο παρκέ για να νικήσουμε, όχι μόνο για να παίξουμε.

Εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να μας πείτε αουτσάιντερ, εγώ δεν μπορώ. Αλλά θα πω ότι δεν είμαστε φαβορί, παρόλα αυτά είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα διεκδικήσουμε τα πάντα".

Για τον κόσμο του "τριφυλλιού" είπε: "Ο κόσμος έχει δείξει τη στήριξη του και σε παλιότερες δύσκολες στιγμές. Ισως να χρειαζόμαστε μια περίοδο χάριτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα