ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Γιαννόπουλος: "Πάνω απ' όλα η ομάδα"

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό, ο Χάρης Γιαννόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την πρώτη προπόνηση της ομάδας και δήλωσε ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του.

"Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, σε μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες όλων των εποχών", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είμαι "μουδιασμένος". Στο πρώτο παιχνίδι θα καταλάβω που ακριβώς βρίσκομαι. Στην ομάδα ήρθαν παίκτες που δεν έπειζαν καν στο ίδιο πρωτάθλημα και τους βλέπαμε

από την τηλεόραση, οπότε χρειάζεται αρκετή δουλειά για να προσαρμοστούμε".

Όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απάντησε: "Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος Έλληνας αθλητής στο μπάσκετ. Είναι μεγάλο σχολείο. Θέλω να μάθω πολλά δίπλα του. Ο καθένας χαράζει τον δρόμο του αλλά κοιτάς να πάρεις ό,τι μπορείς από τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Αλβέρτη και τους προπονητές για να γίνεις καλύτερος".

Για τη νέα εποχή του Παναθηναϊκού, δήλωσε:"Λόγω των συνθηκών αυτό ήταν αναμενόμενο. Περιμένουμε όμως από τον κόσμο να μας στηρίξει. Στόχος είναι να πάει καλά η ομάδα. Αυτή είναι πάνω από όλα και εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα