ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Σχολή το ελληνικό μπάσκετ"

Το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης και στις δηλώσεις του ενόψει της νέας περιόδου, μίλησε για το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ αλλά και την προσφορά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του, θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν ψηλά τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των "πρασίνων" δήλωσε:

"Καλημέρα και καλή μπασκετική χρονιά, με λιγότερα προβλήματα.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει φτιάξει πια σχολή, οι αθλητές είναι σκεφτόμενοι μικροί προπονητές, κάτι για το οποίο βοήθησε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι πολύ δυνατό το ελληνικό μπάσκετ, αυτή η φιλοσοφία έχει περάσει σε όλο το κύτταρό του. Οι πρωταγωνιστές είναι οι αθλητές. Όλα αυτά τα παιδιά ξεκίνησαν από ομάδες μικρότερες κατηγοριών, που πλέον φυτοζωούν. Το ελληνικό μπάσκετ, που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, έχει ξεφύγει από την εσωστρέφειά του. Νομίζω πως θα πρέπει πια να μιλάμε υπό διαφορετικά στοιχεία, η κρίση δεν έχει μόνο προβλήματα, αλλά και ευκαιρίες".

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την σειρά του, δήλωσε: "Καλησπέρα, υγεία σε όλους! Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Για εμάς είναι δύσκολη χρονιά, διαφορετική για όλους μας, έχουμε καινούρια ομάδα. θα κάνουμε τα πάντα να διατηρήσουμε ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό. Δεν αισθάνομαι πως έχω περισσότερες ευθύνες, το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Θα κάνουμε τα πάντα να διατηρήσουμε τον Παναθηναϊκό ψηλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα