ΡΩΣΙΑ | "Αληθινός ηγέτης, σχεδόν τέλειος ο Διαμαντίδης"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Νικ Καλάθης, ο οποίος εξέφρασε την απορία του για ποιο λόγο ο αρχηγός του "τριφυλλιού" δεν έχει δοκιμάσει ακόμα την τύχη του στο NBA.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα "championat.com", όπου εξήγησε πως είναι να αγωνίζεσαι πίσω από τον Διαμαντίδη.

"Δεν είναι καθόλου σπατάλη χρόνου. Αντίθετα το να παίζεις με έναν τέτοιο συμπαίκτη είναι μεγάλη τιμή. Για να μην αναφέρω το γεγονός πως δίπλα στον Δημήτρη μπορείς να μάθεις πολλά

για τη θέση του πόιντ γκαρντ. Είναι ένας αληθινός ηγέτης, είναι σχεδόν τέλειος. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει δοκιμάσει στο ΝΒΑ".

Παράλληλα, ο Καλάθης αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αποκάλυψε ότι από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του.

"Δεν ήταν δυνατόν μέχρι στιγμής, αλλά ελπίζω να το κάνω και να του ζητήσω κάποιες συμβουλές. Με τον Ομπράντοβιτς κάθε παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, ειδικά αν το ίδιο λάθος γινόταν δύο φορές (γέλια). Δε θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. Αυτό που πάντα μου έκανε εντύπωση είναι η ενέργεια που είχε, αλλά και το γεγονός πως είχε πάντα επιχειρήματα σε ό,τι έλεγε", επισήμανε ο άσος της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα