Πρωταθλητής στα νιαουρίσματα!

Τα δύο από τα τρία αδελφάκια παραδέχονται πως ο Γόντικας είναι «άνθρωπος του Βαρδινογιάννη» και πως το καλοκαίρι έσκαβε τον λάκο του Φερέιρα...

Πριν δύο καλοκαίρια η εφημερίδα Derby αγωνιούσε αν ιδανικός αντικαταστάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα θα ήταν ο Γιώργος
Δώνης ή ο... Αγγελάρας. Τελικά παρέμεινε ο Πορτογάλος, με αποτέλεσμα να δούμε πράγματα και θαύματα στο χορτάρι.

Φέτος, επιθυμία του τότε προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα ήταν (για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι) να έρθει στο Τριφύλλι ο Γιώργος Δώνης.

Η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού είναι αρνητική και ο Φερέιρα βρίσκεται με το μισό πόδι έξω από την Παιανία.

Είναι λοιπόν κατανοητό, να υπάρχουν τα γνωστά ζιζάνια που θα φωνάξουν πως δικαιώθηκε ο Γόντικας, χωρίς φυσικά να ισχύει αυτό γιατί η σύγκριση θα μπορούσε να γίνει μόνο αν ξέραμε τι θα κατάφερνε ο Δώνης με το υπάρχον ρόστερ των «πρασίνων», με τα χίλια μύρια προβλήματα και με τις εχθρικές διαιτησίες.

Αυτό που δεν είναι κατανοητό και που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα στους αναγνώστες είναι το γεγονός πως όσοι θεωρούν πως… δικαιώθηκε ο πρώην πρόεδρος, θυμήθηκαν να το γράψουν την ίδια ημέρα, σε διαφορετικές φυλλάδες. Λες και από κάποιον πήραν εντολή!

ΓΑΤΑ και Πρωταθλητής κοπιάρει η μία την άλλη και έχοντας ως δεδομένο πως η γραμμή (τουλάχιστον) της δεύτερης φυλλάδας έρχεται απευθείας από την πλατεία Αλεξάνδρας, αναρωτιόμαστε γιατί οι «ερυθρόλευκες» φωνές κόπτονται τόσο για την απομάκρυνση του Φερέιρα και την αντικατάστασή του με έλληνα τεχνικό.

Το GreenZone τακτικά υπενθυμίζει πως ΓΑΤΑ, Derby News και Πρωταθλητής είναι τρία δίδυμα αδελφάκια. Τρία συγκοινωνούντα δοχεία. Για άλλη μία φορά το ρεπορτάζ, έστω και κατά ήμισι σήμερα, μας επιβεβαιώνει.

Το ωραίο, πάντως, είναι πως πάνω στη φούρια τους νιαουρίζουν και καμία αλήθεια.

Πρώτα απ’ όλα, ξεκαθαρίζουν οι δύο φιλικές προς τον Ολυμπιακό εφημερίδες πως πράγματι ο τότε πρόεδρος του Παναθηναϊκού (και νυν μέλος του ΔΣ και της διοικούσας επιτροπής) είχε επαφές με τον Γιώργο Δώνη.

Ό,τι ποτέ δεν είχε παραδεχτεί ο ίδιος και έκανε τον Κινέζο για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, θεωρούν σήμερα ως δεδομένο δύο «ερυθρόλευκες» εφημερίδες.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως μετά θάνατον προφήτης είναι εύκολο για τον οποιοδήποτε να γίνει. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ο Γόντικας επιθυμούσε να αντικαταστήσει τον Φερέιρα με τον Δώνη, όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι που δεν υπήρχε φράγκο στα ταμεία, αλλά και το περυσινό καλοκαίρι. Μετά την μπάλα, όμως, που έπαιξε ο Παναθηναϊκός, όταν είχε τρεις-τέσσερις ποδοσφαιριστές αξίας στο ρόστερ του, δεν βγήκε ΚΑΝΕΙΣ να γράψει πως τότε δεν δικαιώθηκε ο Γόντικας για τις κινήσεις του.

Η δεύτερη αποκάλυψη - παραδοχή έρχεται από τη ΓΑΤΑ, από την εφημερίδα που από τη θέση του διευθυντή έχει περάσει και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΣΦΠ Κώστας Καραπαπάς. Απολαύστε:

«Ο Γόντικας μπορεί να είναι άνθρωπος του Βαρδινογιάννη, αλλά δεν ήθελε να φάει γι’
Keywords
Τυχαία Θέματα