ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Πρέπει να καλύψουμε το κενό του Διαμαντίδη"

Ο Παναθηναϊκός "πετάει" για Βερολίνο, όπου την προσεχή Τετάρτη (16/1) θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει την τρίτη του νίκη στο Top-16, κόντρα στην Αλμπα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει ότι οι παίκτες θα πρέπει να αγωνιστούν... και για τον Διαμαντίδη, εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία για το... κάτι παραπάνω στη διοργάνωση!

"Η Αλμπα είναι μια ομάδα πολύ σκληρή που βγάζει πολύ ενέργεια στο παρκέ και δίνει μάχες σώμα με σώμα, ειδικά στο γήπεδό της.

Αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο της. Πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι μια ομάδα που παλεύει όλα τα ματς μέχρι τέλους και ξέρει καλά το σετ παιχνίδι, αλλά και να "διαβάζει" καλά τον αντίπαλο. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τα τρία καινούρια παιδιά μας να μπουν για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και να μάθουν πολύ καλά το παιχνίδι μας. Βέβαια, θα μας λείψει ο Διαμαντίδης που έχει πολύμορφη δραστηριότητα στο παιχνίδι μας και θα πρέπει να καλύψουμε το κενό του. Εμείς είμαστε νέα ομάδα και αν δείτε οι περισσότερες ομάδες οι καινούριες έχουν σαν στόχο την πρόκρισή τους στους "16". Εμείς όμως επειδή έχουμε βαριά κληρονομιά, αλλά και ανθρώπους με όραμα και φιλοδοξίες, πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω", επισήμανε ο τεχνικός των "πράσινων" κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού από το "Ελ. Βενιζέλος" με προορισμό την Γερμανία.

Ο Γιόνας Ματσιούλις με τη σειρά του υπογράμμισε: "Το έργο μας γίνεται πιο δύσκολο από την στιγμή που δεν θα έχουμε μαζί μας τον Διαμαντίδη. Χωρίς τον Δημήτρη όλοι θα έχουμε... έξτρα δουλειά να κάνουμε πάνω στο παρκέ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και αυτό που θέλουμε δεν είναι άλλο από το να επιστρέψουμε με τη νίκη. Η Αλμπα είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Παλεύει πολύ στα ριμπάουντ και εμείς στον συγκεκριμένο τομέα θα πρέπει να φανούμε καλύτεροι. Θα πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό της να επιβάλλουμε τον δικό μας και να κερδίσουμε μέσα στο Βερολίνο. Ο,τι και να γίνει. Θέλουμε την νίκη και θα κάνουμε τα πάντα. Είναι απαραίτητη για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα