ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ | "Αν δώσεις ένα μέτρο στον Καπόνο... εκτελεί!"

Το χέρι... "αλφάδι" του Τζέισον Καπόνο αποκάλυψε ότι φοβάται περισσότερο ο Ζακ Μόρλεϊ εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, με τον φόργουορντ της Αλμπα Βερολίνου να εκθειάζει τον "μπόμπερ" του "Τριφυλλιού" υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι "αν του δώσεις ένα μέτρο, εκτελεί"!

"Τον γνωρίζω (σ.σ. τον Καπόνο) προσωπικά και χαίρομαι πολύ που θα τον έχω αντίπαλο. Θα έχει πλάκα. Είχαμε γνωριστεί σε έναν γάμο!", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ της Αλμπα και συνέχισε λέγοντας:

Καπόνο έχει παίξει για πολλά χρόνια στο ΝΒΑ

και εκεί ήταν ένας εξαιρετικός σουτέρ. Δεν τον έχω δει πολύ από τότε που ήρθε στην Ευρώπη, αλλά πιστεύω πως αυτός θα είναι και ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό. Παίρνει τη μπάλα και σουτάρει, είναι κάτι που μπορεί να κάνει απίστευτα καλά. Αν του δώσεις ένα μέτρο, εκτελεί κατευθείαν. Θα είναι δύσκολο το έργο για την άμυνά μας, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει κι άλλους καλούς σουτέρ, όπως ο Μάικ Μπράμος που κάνει μία πολύ καλή σεζόν".

Παρότι η Αλμπα είναι το αουτσάιντερ του ματς της Τετάρτης (16/1), ο 29χρονος Μόρλεϊ δεν έκρυψε την αισιοδοξία του. "Είναι καιρός για μια γερμανική ομάδα να κερδίσει στο Top-16. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Δεν έχω άσχημο προαίσθημα εν όψει της Τετάρτης. Αντιμετωπίζουμε φυσικά έναν δυνατό αντίπαλο με σπουδαία ιστορία, που είναι καλύτερη ομάδα από μας, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι από τη στιγμή που δεν είχαμε αγώνα για το γερμανικό πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα