NBA | Ουέιντ: "Δεν μου άρεσε που έμεινα στον πάγκο, αλλά..."

Οι Χιτ συνέχισαν να προβληματίζουν, γνωρίζοντας ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τους Τζαζ, με τον Ντουέιν Ουέιντ να απογοητεύει με την απόδοσή του - αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του- και τον ίδιο να αποδέχεται -αλλά όχι... αδιαμαρτύρητα- την απόφαση του Σπόελστρα να τον αφήσει στον πάγκο για όλη την τέταρτη περίοδο.

"Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιξα στο τέταρτο δωδεκάλεπτο. Ηταν απόφαση του προπονητή μου. Δεν μου άρεσε μεν, αλλά πρέπει να είμαι έτοιμος να βοηθήσω ακόμα και όταν δεν παίζω όπως έγινε τώρα”, τόνισε με νόημα

ο "Flash", ο οποίος είδε έμεινε εκτός παιχνιδιού στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, αφού από τη στιγμή που βρισκόταν σε άσχημη βραδιά, ο προπονητής του αποφάσισε να τον αποσύρει... Μάλιστα, ο Ερικ Σπόελστρα δικαιώθηκε, καθώς δίχως τον κακό Ουέιντ στο παρκέ οι Χιτ κατάφεραν τουλάχιστον να επανακάμψουν και να μειώσουν τη διαφορά, η οποία στην τρίτη περίοδο είχε φτάσει στο +21 για τους "Μορμόνους" (78-57)!

Συν τοις άλλοις, ο Ντουέιν Ουέιντ, δεν βοηθούσε που δεν βοηθούσε με την παρουσία του, έμπλεξε και σε φραστικό επεισόδιο με έναν απ' τους φιλάθλους της Γιούτα που βρισκόταν στα καθίσματα δίπλα από το παρκέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα