ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ούκιτς: «Ο τραυματισμός θα ήταν πιο σοβαρός...»

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες λόγω ρήξης του αχιλλείου και στα δύο πόδια, ωστόσο η ζημιά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη όπως τόνισε ο ίδιος, αλλά στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του επειδή εντοπίστηκε γρήγορα το πρόβλημα.

«Θα λείψω για τουλάχιστον έξι εβδομάδες γιατί έχω μερική ρήξη αχιλλείου και στα δύο πόδια. Ευτυχώς εντοπίσαμε εγκαίρως το πρόβλημα, γιατί διαφορετικά ο τραυματισμός θα ήταν πιο σοβαρός. Φαίνεται πως η ζημιά έγινε στα τρία τελευταία παιχνίδια του Ευρωμπάσκετ,

γιατί ο υπέρηχος που είχα βγάλει στο Ζάγκρεμπ μετά το ματς με την Ελλάδα δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα», δήλωσε αρχικά στον Τύπο της πατρίδας του ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος προανήγγειλε πως πιθανότατα δεν θα δώσει το παρών στο Μουντομπάσκετ της Μαδρίτης, θέλωντας έτσι να «τιμωρήσει» όλους όσοι τον έκριναν ενώ αγωνιζόταν τραυματίας.

«Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να λείψω από το Μουντομπάσκετ και να επιστρέψω στο Ευρωμπάσκετ του 2015. Ο πόνος και η κριτική που δέχτηκα δεν βοηθά καθόλου το να έχω κίνητρο για την εθνική ομάδα», πρόσθεσε ο 29χρονος διεθνής άσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα