ΚΟΣΜΟΣ | Άλλος για την Κίνα;

Ακόμα ένας πρώην NBAer «τράβηξε» για Κίνα, βλέποντας ότι προς το παρόν δεν υπάρχει η προοπτική να βρει συμβόλαιο στον μαγικό πλανήτη. Ο λόγος αυτή τη φορά γίνεται για τον Χαμέντ Χαντάντι.

Ο Ιρανός σέντερ (2,18μ.) βρήκε το νέο «σταθμό» της καριέρας του στο πρόσωπο της Sichuan, νεοφώτιστη στην CBA, με την οποία υπέγραψε για ένα χρόνο και θα εισπράξει 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

Η περασμένη σεζόν ήταν περιπετειώδης για τον 28χρονο «γίγαντα». Ξεκίνησε στους Μέμφις Γκρίζλις (όπου αγωνιζόταν από το 2008), έπειτα πήγε με ανταλλαγή στους Τορόντο Ράπτορς, (τους οποίους δεν

αγωνίστηκε λεπτό), στη συνέχεια μετακόμισε στους Φοίνιξ Σανς έχοντας μέσο όρο 4,1 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 1,2 τάπες σε 13,8 λεπτά συμμετοχής (ρεκόρ καριέρας σε όλα τα παραπάνω), αγωνιζόμενος συνολικά σε 17 ματς, ενώ ολοκλήρωσε την περίοδο στην πατρίδα του και τους Foolad Mahan Isfahan.

Το φετινό καλοκαίρι ο Χαντάντι κατέκτησε για Τρίτη φορά στην καριέρα του το χρυσό μετάλλιο στους Πανασιατικούς Αγώνες εκπροσωπώντας το Ιράν, ενώ παράλληλα μπήκε -για δεύτερη φορά- και στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Επιπλέον, βγήκε πρώτος με το Ιράν στο William Jones Cup, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Ταϊπέι.

Keywords
Τυχαία Θέματα