NBA | Νέο χειρουργείο για Μπάντινγκερ

Η ατυχία «χτύπησε» για ακόμα μία φορά την πόρτα του Τσέις Μπάντινγκερ, ο οποίος θα αναγκαστεί να διαβεί εκ νέου το κατώφλι του χειρουργείου.

Η περασμένη σεζόν ήταν η χειρότερη που βίωσε στον μαγικό κόσμο ο 25χρονος σμολ φόργουορντ (2,01μ.). Μέτρησε μόλις 23 συμμετοχές (9,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ σε 22,1 λεπτά κατά μέσο όρο) με τους Τίμπεργουλβς λόγω επέμβασης που έκανε στο ξεκίνημα της χρονιάς στο αριστερό γόνατο κι έκτοτε δεν βρήκε ποτέ τον πραγματικό του εαυτό. Η ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου φαινόταν πως είναι η αρχή για μια καινούρια αρχή του για τον Αμερικανό

περιφερειακό στον μαγικό πλανήτη και τη Μινεσότα, καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ συν τις άλλοις ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «Λύκους, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όλα πήγαιναν «πρίμα» για τον Μπάντινγκερ, μέχρις ότου η τύχη του γυρίσει για ακόμη μία φορά την πλάτη. Όπως ανακοίνωσαν οι Τίμπεργουλβς, ο απόφοιτος του Arizona θα πρέπει να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο, το οποίο μάζεψε υγρό ύστερα από μια προπόνηση που έκανε στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Το ιατρικό επιτελείο δεν βρίσκεται σε θέση να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο απουσίας του από τα παρκέ, ωστόσο με το «ιστορικό» που κουβαλάει το γόνατό του πιθανότατα θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» πάνω από δύο μήνες.

Έτσι, λοιπόν, όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ρικ Έιντελμαν πιθανότατα θα θελήσει να καλύψει το κενό του Μπάντινγκερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα