ΟΜΑΔΕΣ | Ψάχνονται οι Ιταλοί…

Η απουσία των Ντανίλο Γκαλινάρι και Αντρέα Μπαρνιάνι από τα γήπεδα της Σλοβενίας ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τους Ιταλούς αφού αν είχαν μια ελπίδα να κάνουν το κάτι παραπάνω, τότε αυτή είχε τα ονόματα των σούπερ σταρ τους.

Οι δυο ηγέτες της ομάδας πήγαν στα πιτς και ο Σιμόνε Πιανιτζάνι μπήκε σε σκέψεις για το πώς θα παρουσιάσει την ομάδα του.

Το δείγμα της Ιταλίας στο τελευταίο τουρνουά Ακρόπολις δεν ήταν ούτε απογοητευτικό ούτε και ενθαρρυντικό. Είναι μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες αφού αποτελείται κι από

παίκτες με περιορισμένες δυνατότητες.

Οι Ιταλοί ψάχνουν τα τελευταία χρόνια να βρουν τη νέα γενιά που θα τους οδηγήσει ψηλά στο μπάσκετ άλλα μάταια κι αυτό δεν είναι εμφανές μόνο σε Εθνικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό.

Οι Ιταλοί έχουν μεγάλο πρόβλημα κοντά στο καλάθι όπου ο μέτριος Κουζίν επειδή ακριβώς είναι ο μόνος ψηλός που έχουν φαίνεται να είναι και σούπερ σταρ ενώ στην πραγματικότητα είναι μέτριος παίκτης. Σουτάρουν πολύ έξω από τη γραμμή του τριπόντου και αν τους μπουν αυτά τα σουτ τότε γίνονται επικίνδυνοι. Σίγουρα δεν είναι φόβητρο για την Εθνική μας ομάδα αλλά οι παίκτες του Τρινκιέρι θα πρέπει να σβήσουν από το μυαλό τους το τελευταίο φιλικό και την άνετη νίκη στην Αθήνα απέναντι στους Ιταλούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα