"Τρικαλινός" ο Γιαννακίδης

Τη φανέλα των Τρικάλων θα φορά την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Μιχάλης Γιαννακίδης. Ο έμπειρος γκαρντ αποτελεί τον "εκλεκτό" του Κώστα Φλεβαράκη για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής των νεοφώτιστων, οι οποίοι αποκτούν μία εξαιρετική λύση καθώς ο άλλοτε παίκτης των ΠΑΟΚ και Ικάρου Καλλιθέας έχει αποδείξει πολλάκις πως αποτελεί έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς της Basket League

ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Aries Trikala BC ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου γκαρντ Μιχάλη Γιαννακίδη τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια του Τρικαλινού μπάσκετ. Ο νέος παίκτης της ομάδας συμμετέχει από χθες στις προπονήσεις.

Ποιος είναι ο Γιαννακίδης

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης γεννήθηκε στις 6/04/1988 και έχει ύψος 1.92. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και το 2006 πήγε στην ΜΕΝΤ με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Α2.

Από το 2008 ως το 2012 έπαιξε στον ΠΑΟΚ (βασικός τις δύο τελευταίες σεζόν) ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας με 27 συνολικά συμμετοχές στην Α1. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες αλλά και την Β’ Εθνική Ανδρών. Επίσης έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόπλων δυνάμεων το 2009".

Keywords
Τυχαία Θέματα