ΟΜΑΔΕΣ | Η νέα Ρωσία…

Το 2007 στην Ισπανία ήταν αουτσάιντερ κι έφτασε ως το χρυσό μετάλλιο. Το 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας, πάλι δεν την υπολόγιζαν κι έφτασε ως το χάλκινο μετάλλιο. Το ίδιο έκαναν κι ένα χρόνο πριν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το 2013 στη Σλοβενία και πάλι δεν τρομάζει, αλλά μπορεί κάποιος να την υποτιμήσει.

Οι Ρώσοι κέρδισαν πριν από μερικές εβδομάδες όλη την προβολή με όσα

έγιναν με τον Φώτη Κατσικάρη. Ουσιαστικά η νέα Ομοσπονδία της χώρας ώθησε σε παραίτηση των Έλληνα τεχνικό που δεν είχε προλάβει να κοουτσάρει την ομάδα και έβαλε στη θέση του τον Βασίλι Καράσεφ γιατί θα πρέπει να είναι στον πάγκο της Εθνικής ένας Ρώσος.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι Ρώσοι έκαναν κάτι με δικό τους προπονητή; Πάνε πολλά χρόνια.

Ο μεγάλος αστέρας των Ρώσων, ο Αντρέι Κιριλένκο αποφάσισε να ξεκουραστεί το φετινός καλοκαίρι κι αυτή δεν είναι η μοναδική μεγάλη απουσία. Στη Σλοβενία δεν θα βρεθούν για διαφορετικούς λόγους ούτε οι Κριάπα, Κάουν και Μοζγκόφ. Μια τετράδα δηλαδή που από μόνη της σκεπάζει τα καλάθια. Γι’ αυτό άλλωστε επιστρατεύτηκε και ο Ζεβροσένκο ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο Σβεντ θα είναι ο αστέρας αυτής της ομάδας κι από κοντά τους και οι Καράσεφ και Φριντζόν. Η Ρωσία σίγουρα θα είναι αθλητική ομάδα, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να βρει χημεία και μετά από τρία μετάλλια, δύσκολα θα φτάσει πολύ ψηλά.


Keywords
Τυχαία Θέματα