ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Ήταν απλώς το πρώτο βήμα"

Με την ίδια διάθεση και θέληση θα πάει στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου, που για ακόμη μιά φορά πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού.

"Ήταν απλώς το πρώτο βήμα. Παίξαμε και οι δύο πολύ δυνατά. Κλειδί για

τη νίκη μας ήταν η άμυνα γιατί καταφέραμε να βγάλουμε αρκετούς αιφνιδιασμούς. Πήραμε ώθηση από αυτή για να πάρουμε την νίκη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όλοι και σήμερα παίξαμε για να έρθει η νίκη. Όλη τη χρονιά αυτό που κάνει η ομάδα είναι να παλεύει. Σήμερα μάς πήγαν όλα καλά. Στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι. Θα πάμε και εκεί με την ίδια διάθεση και θέληση να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου", είπε ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αδυναμία του Ολυμπιακού να "τελειώσει" το παιχνίδι νωρίτερα και να μην δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να απειλήσει:

"Δεν υπάρχει πίεση. Υπάρχει άγχος και νευρικότητα. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τελειώσουμε ένα παιχνίδι δεν το κάνουμε".

Με την σειρά του ο Τζόι Ντόρσεϊ, δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλύτερη άμυνα στο γήπεδο του. Αυτό είναι βέβαιο για αυτό και θα πρέπει να είμαστε πιο προετοιμασμένοι. Ελπίζω επίσης να μην μας κοστίσουν στο μέλλον οι τόσες χαμένες βολές…"

Keywords
Τυχαία Θέματα