ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παπανικολάου: "Δεν θα πάμε χαλαροί στο Ρέθυμνο..."

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε μετά το τέλος του ματς του Ολυμπιακού με το Ρέθυμνο (87-72) πως η ομάδα του θα πρέπει να πάει συγκεντρωμένη στη Κρήτη για να τελειώσουν πρόωρα αυτόν τον ημιτελικό.

"Σημασία για εμάς έχει η νίκη. Το Ρέθυμνο είναι αρκετά καλή ομάδα. Μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ και να σουτάρει σε όλο το παιχνίδι με αποτέλεσμα να τα βάλει όλα και να σε νικήσει με 20 πόντους, αλλά μπορεί να

γίνει το αντίθετο και να χάσει με 40. Εμείς σήμερα είχαμε μερικά κενά διαστήματα στο παιχνίδι μας, για αυτό και το Ρέθυμνο βρισκόταν κοντά στο σκορ σε μερικά σημεία", είπε ο 22χρονος φόργουορντ των "Πειραιωτών", ενώ συμπλήρωσε για το τρίτο παιχνίδι: "Σίγουρα δεν πάμε με το σκεπτικό να είμαστε πιο χαλαροί μετά τις δυο νίκες μας και να πάρουμε και αυτό το ματς. Η σειρά λήγει στα 3 παιχνίδια και εμείς θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Θα παίξουμε σε ένα άλλο γήπεδο, πιο κλειστό, πιο μικρό, με τον κόσμο του Ρεθύμνου να δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα είναι τελείως διαφορετικό για εμάς, αλλά θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να νικήσουμε".

Τέλος για τις έντονες αντιδράσεις του στα παιχνίδια: "Σκοπός μου είναι να βοηθάω την ομάδα. Όταν πάει κάτι καλά, η αντίδραση μου είναι καλή, όταν δεν πάει κάτι καλά τότε δεν έχω και την πιο σωστή αντίδραση. Όλα γίνονται για το καλό της ομάδας κι εκεί θέλω να βοηθάω και εγώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα