ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Οι οδυνηρές συνέπειες μίας αποχώρησης

Πολλά λέγονται για την απόφαση του Ολυμπιακού να παίξει στον τελικό, μετά τον τραυματισμό του Κάιλ Χάινς, που προκλήθηκε από φωτοβολίδα, στον...πόλεμο φωτοβολίδων, που είχε ανοίξει πριν από το ματς ανάμεσα στους οπαδούς των «αιωνίων».

Στην τοποθέτηση ότι οι Πειραιώτες δεν έπρεπε να παραταχθούν, υπάρχει απάντηση: στον Ολυμπιακό κατ' αρχάς υποστηρίζουν ότι ρωτήθηκαν οι παίκτες της ομάδας και είπαν ότι θέλουν να παίξουν.

Ανάμεσα στους παίκτες ήταν βέβαια και ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος είχε χτυπηθεί νωρίτερα, και ο οποίος απάντησε ότι δεν είχε πρόβλημα να αγωνιστεί.

Από κει και πέρα, στο λιμάνι θέτουν τα εξής ερωτήματα:«Ολοι αυτοί, που λένε ότι δεν έπρεπε να παίξει η ομάδα, μπορούν να σκεφτούν τι θα γινόταν όταν μαθευόταν αυτό στους οπαδούς των δύο ομάδων, που βεβαίως βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κλειστό του Ελληνικού; Και σκέφτονται ακόμη αν έφευγε ο Ολυμπιακός, ποια θα ήταν η αντίδραση των φιλάθλων του, εκτός των άλλων, στην πολύ πιθανή περίπτωση, που αυτοί του Παναθηναϊκού θα τους πίκαραν για αυτό;».

Κάπου εκεί κολλάει και η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: «Εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να ξέρεις το τι θα ακολουθήσει. Προσπαθείς να λειτουργήσεις κατευναστικά, κάνεις το σταυρό σου και λες να ηρεμήσουν τα πνεύματα να τελειώσει ο αγώνας και να ‘ναι καλά όλοι. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιοι έχουν μπει στα επίσημα και τι θα κάνουν. Εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε εικόνα τι θα γινόταν. Κατόπιν εορτής είναι εύκολο να το πεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα