Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Καλογερόπουλος: "Ηταν μια νίκη... ηθικού"

Το ντεμπούτο του Γαβρίλου Καλογερόπουλου στον πάγκο του Αστέρα Εξαρχείων, συνδυάστηκε με νίκη επί του Πανιωνίου και όπως ο ίδιος δήλωσε αυτή ήταν μια νίκη ψυχολογίας.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και μίλησε με τον προπονητή του Αστέρα.

"Βρίσκομαι μόλις τρεις μέρες στην ομάδα,αλλά γνωρίζω πολύ καλα τα παιδιά και παρα πολλά χρόνια τις περισσότερες παίκτριες. Προσπαθούμε σιγα-σιγά να αλλάξουμε μια κατάσταση και να πάρουμε ότι μας αντιστοιχεί από κάθε παιχνίδι. Μετά να δούμε στα Play-out με ποια

ομάδα θα διασταυρωθουμε και πως θα γίνει αυτή η διασταύρωση. Σημασία έχει ότι αυτή την εβδομάδα, από την Τετάρτη, δουλέψαμε πολύ, προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας, από τα οποία κάποια πετύχαμε και κάποια όχι. Για μας ήταν πολύ θετικό ότι κερδίσαμε. Βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι με τον Ίκαρο", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

"Ήταν νίκη "ανάσας", νίκη ψυχολογίας.Ήταν μια νίκη ηθικού αφού είχαμε παρα πολλά προβλήματα. Σημερα είχαμε δυο παίκτριες με ίωση ,δεν το κατάλαβε κανένας και δεν φάνηκε και στο παιχνίδι της ομάδας και δίνω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου. Είχαμε και αλλά προβηματα όπως με την Καλαμπακου που είχε προβλήματα και δεν κοιμήθηκε, από την άλλη με την Δελή που είχε πρόβλημα και πήγε στο νοσοκομείο. Κατορθώσαμε και τα ξεπεράσαμε όλα αυτά τα προβλήματα και καταφέραμε και κερδίσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα