ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ο τελικός επαναλαμβάνεται… φιλικά

Στις 13 Μαΐου ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο, ένα ιστορικό κατόρθωμα και μια επική ανατροπή στον τελικό της Ευρωλίγκας κερδίζοντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σήμερα (14/9), τέσσερις μήνες και μια μέρα από τότε ο τελικός θα επαναληφθεί με μια μεγάλη όμως διαφορά, καθώς οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα στις 20:00 στο Κάλιαρι.

Η

συγκεκριμένη αναμέτρηση ξυπνάει μνήμες Κωνσταντινούπολης, ωστόσο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα φιλικό ματς. Ταυτόχρονα, πάντως, θα είναι το πιο δυνατό τεστ που έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες στην προετοιμασία τους.

Ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον τελικό της Πόλης έχει κρατήσει τον ίδιο κορμό, προχωρώντας σε ελάχιστες προσθήκες και αποχωρήσεις παικτών. Αντίθετα, η ρωσική αρκούδα έχει αλλάξει… Στον πάγκο βρίσκεται πλέον ο Έτορε Μεσίνα, το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Αντρέι Κιριλένκο έφυγε για το NBA, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Αλεξέι Σβεντ. Παράλληλα, η ΤΣΣΚΑ χώρισε και με τους Λαβρίνοβιτς, Γκόρντον.

Οι Σόνι Ουίμς, Ντρου Νίκολας, Άαρον Τζάκσον, Ζόραν Ερτσεγκ και Βλάντιμιρ Μίτσοφ είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Ρώσων, που θα προσπαθήσουν απόψε να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς από τον Ολυμπιακό. Να σημειώσουμε ότι στην προσπάθειά αυτή ο Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σέρβους, Μίλος Τεόντοσιτς, Νέναντ Κρστιτς και Ζόραν Ερτσεγκ, οι οποίοι έχουν πάρει άδεια μέχρι τη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα