ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Τίποτα δεν τελειώνει με το ντέρμπι"

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για την 15η αγωνιστική και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως το ντέρμπι της Δευτέρας (04/02) δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του πρώτου γύρου. Η "ερυθρόλευκη" προπόνηση της Κυριακής (03/02), πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, καθώς και του Γιώργου Σκινδήλια.

Ο

προπονητής των "ερυθρολεύκων", δήλωσε για την αναμέτρηση:

"Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αναλύσουμε το τι σημαίνει το παιχνίδι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός όχι μόνο στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία μας. Ο χαρακτήρας αυτών των ντέρμπι είναι γνωστός και τα δεδομένα που αναλύονται πριν απ’ αυτά τα παιχνίδια είναι πάνω, κάτω τα ίδια. Φυσικά κι αυτό το ντέρμπι δεν έχει καμία απολύτως σχέση μ’ αυτό του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ και φυσικά δεν έχουμε στο μυαλό μας τη νίκη εκεί.

Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι σ’ όλες τις πτυχές του και στο τέλος να έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Σίγουρα τίποτα δεν τελειώνει στο αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά από την άλλη είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλους".

Ο Κάιλ Χάινς με την σειρά του, πρόσθεσε: "Το πρέπει είναι η λέξη που χαρακτηρίζει αυτά τα παιχνίδια κι έτσι το αντιμετωπίζουμε. Εμείς δεν πρέπει να χαλάσουμε ότι έχουμε χτίσει ως τώρα. Μετά την ήττα στον ΠΑΟΚ και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίσαμε, έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε τον εαυτό μας και πρέπει απέναντι στον Παναθηναϊκό να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε. Και για να φτάσεις στη νίκη σ’ αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση και θέληση. Όλα τα άλλα έπονται".

O Γιώργος Μπαρτζώκας είχε στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του (εκτός του Βαγγέλη Μάντζαρη), οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει αύριο (04/02) ποιοι τρεις θα μείνουν εκτός αποστολής από το ματς με τους «πράσινους».

Keywords
Τυχαία Θέματα