ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Εχουμε παίκτες με χαρακτήρα..."

O Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε ικανοποιημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του και την συγκέντρωση που επέδειξαν.

"Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε πει ότι θα είναι δύσκολο ματς, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη που πήραμε παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Στο πλάνο μας ήταν να μειώσουμε τα λάθη και να περιορίσουμε τον Λάμπε. Οι αντίπαλοί μας σούταραν με 53% από την γραμμή του τριπόντου και έτσι έμειναν στο παιχνίδι και μείωσαν στο τέλος στους οκτώ πόντους, εκμεταλλευόμενοι κάποια δικά μας λάθη, τρία στην σειρά και χαμένες βολές. Αλλά αυτό νομίζω έχει λίγη σημασία. Η διαφορά είναι

ίδια με πρώτο ματς. Θέλαμε την νίκη, που ήταν η 4η σερί. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την συγκέντρωση και διάθεση που έδειξαν στην άμυνα. Κάναμε καλό ροτέσιον. Ο Σπανούλης ήταν άρρωστος και θέλαμε να μην τον κουράσουμε και να παίξει όσο το δυνατόν λιγότερο. Τα καταφέραμε και κερδίσαμε και σχετικά εύκολα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Δεν έχει αλλάξει τίποτα μετά την ήττα από την Σιένα. Είναι αδύνατο να παραμείνεις σε υψηλό ρυθμό με τόσα ματς. Είναι πολλές οι καλές ομάδες και αν δεν βρεθείς σε πολύ καλή μέρα θα χάσεις. Έγιναν και πολλά σε εκείνο το ματς με το χρονόμετρο. Έχουμε το ρεκόρ των σερί νικών θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αλλά και αυτό που έχουμε καλό είναι... Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα, νικητές που συγκεντρώνονται στον ομαδικό στόχο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν χαρακτήρα και αυτό μας κάνει ανταγωνιστικούς και στην φετινή διοργάνωση".

Οσον αφορά για τον Ντορόν Πέρκινς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημέρωσε πως "Δεν θα παίξει με το Περιστέρι. Θα παίξει στην Τουρκία. Εχουμε μια δομημένη ομάδα, που βασικό χαρακτηριστικό της είναι η χημεία. Κάθε νέα είσοδος την διαταράσσει, για αυτό και πρέπει να γίνεται ομαλά. Έχει μια εβδομάδα ακόμη προπόνηση, που θα τον βοηθήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα