ΓΑΛΛΙΑ | "Μπαμ" από Πουατιέ με διαστημικό Τζέιμς

Στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Πουατιέ ο Ντομινίκ Τζέιμς κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να την οδηγήσει στη νίκη μέσα στην έδρα της Βιλερμπάν με 78-86 για την 20η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο πρώην παίκτης του Αρη πήρε στις πλάτες του την 15η στην βαθμολογία Πουατιέ και την έκανε να κοιτάξει στα μάτια την πέμπτη Βιλερμπάν. Η Πουατιέ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν μπροστά αλλά με μικρές

διαφορές και έτσι η Βιλερμπάν κρατήθηκε μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος. Τελικά η Πουατιέ ήταν εκείνη που χαμογέλασε καθώς επικράτησε με 78-86. Ο Ντομινίκ Τζέιμς ήταν ο πρωταγωνιστής των νικητών με 34 πόντους.

Σπουδαίο διπλό πήρε η Ντιζόν, καθώς επικράτησε μέσα στην έδρα της Παρί με 70-78 για την 20η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά καθόλη την διάρκεια του ματς και παρά την πίεση που δέχθηκαν από τους αντιπάλους τους στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Η Ντιζόν με αυτή τη νίκη ανεβαίνει βαθμολογικά, ενώ η Παρί με την εμφάνισή της επιβεβαίωσε ότι περνάει αγωνιστική κάμψη. Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Ντέιβιντ Μέλοντι και Αντρε Χάρις με 14 πόντους, ενώ από την Παρί ξεχώρισαν οι Αντουάν Ντιό και Αντριου Αλμπισί με 15 πόντους ο καθένας.

Keywords
Τυχαία Θέματα