Ολυμπιακοί αγώνες | Στην προεπιλογή του προολυμπιακού Σάρας, "Γκέτσε"

Μέσα στους 24 παίκτες που περιλαμβάνονται στη λίστα προεπιλογής του Κεστούτις Κεμζούρα για το προολυμπιακό τουρνουά βρίσκονται και οι... "Ελληνες" Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Ωστόσο, ο Σάρας δεν φαίνεται και τόσο "ζεστός" στο ενδεχόμενο να βρεθεί στα γήπεδα της Βενεζουέλας...

Οπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας, σε συνομιλία που είχε με τον πολύπειρο γκαρντ του Παναθηναϊκού, κατάλαβε ότι ο Γιασικεβίτσιους δεν "ψήνεται" και πολύ να είναι στην αποστολή

του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος... "Δεν έχουν αποφασίσει όλοι οι παίκτες. Μίλησα με τον Σάρας, αλλά δεν φαίνεται να έχει κίνητρο. Θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα στα μέσα Μαΐου".

Στα πλάνα του Κεμζούρα δεν συμπεριλαμβάνονται οι Ντάριους Λαβρίνοβιτς και Μαριόνας Πετραβίτσιους, αλλά επανέρχεται ο Λίνας Κλέιζα, ο οποίος έχασε το Ευρωμπάσκετ λόγω σοβαρού τραυματισμού. Στην πρώτη φάση, η Λιθουανία αντιμετωπίζει την Νιγηρία και την οικοδέσποινα Βενεζουέλα.

Οι 24 εκλεκτοί του Κεμζούρα:

Μάντας Καλνιέτις, Ζιγκιμάντας Γιαναβίτσιους, Τόμας Ντελινινκάιτις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Παούλιους Γιανκούνας, Τάντας Κλιμαβίτσιους, Ρομπέρτας Γιαβτόκας (Ζαλγκίρις), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Παναθηναϊκός), Ρολάντας Αλιγιέβας (Κρίλια), Άντας Γιουσκεβίτσιους (Ρουντούπις), Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (Ολυμπιακός), Ριμάντας Καουκένας, Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα), Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Μιντάουγκας Κατελίνας, Γιόνας Βαλαντσιούνας (Λιέτουβος Ρίτας), Μαρτίνας Πότσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντεϊβίντας Ντούλκις (NCAA), Σίμας Γιασάιτις (Τουρκ Τελεκόμ), Γιόνας Μασιούλις (Μπαλτάι), Λίνας Κλέιζα (Τορόντο Ράπτορς), Ντάριους Σονγκάιλα (Βαγιαδολίδ), Ντονάτας Μοτιεγιούνας (Πρόκομ), Αντάνας Καβαλιάουσκας (VEF Ρίγα).

Keywords
Τυχαία Θέματα