Ολυμπιακοί αγώνες | Tony G: "Θα είμαι κοντά στην Εθνική"

Ο Αντάνας Γκουόγκα, ευρύτερα γνωστός ως Tony G αναφέρθηκε μέσω του προσωπικού του blog στην πορεία της Εθνικής Λιθουανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι έδωσε το παρών στον Λονδίνο.

Ο Tony G, ο οποίος είναι ο βασικός χορηγός της Εθνικής Λιθουανίας και αντιπρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας, έγραψε στο blog που

διατηρεί στο lrytas.lt ότι "είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα κι έμεινα μαζί με την αγαπημένη ομάδα της Λιθουανίας. Το να είσαι επικεφαλής της ομάδας δεν είναι εύκολο, χρειάζεται αρκετή δύναμη, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε τομείς εκτός του αθλητισμού. Η προσωπική μου φιλοδοξία είναι να δημιουργήσω περισσότερες θέσεις εργασίας στη Λιθουανία. Κατάλαβα πως η ζωή δεν είναι μόνο ο αθλητισμός και το μπάσκετ. Πάντα όμως, θα είμαι κοντά και θα βοηθάω".

Οσον αφορά για την αναμέτρηση με την Ρωσία ανέφερε πως η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ "μας έδωσε την ευκαιρία να νικήσουμε. Μίλησα με τον πρόεδρο της λιθουανικής ομοσπονδίας, Αρβιντας Σαμπόνις. Είπε κι εκείνος πως ήταν στο χέρι μας".

Ο Τony G δεν θέλησε να αναφερθεί σε τεχνικά θέματα καθώς "υπάρχουν ειδικοί που θα αποφασίσουν τι έγινε λάθος και τι πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την Εθνική Λιθουανίας, ώστε να παραμείνουμε στην ελίτ".

Keywords
Τυχαία Θέματα