ΝΟΤΟΣ | Πόλις: Παραιτήθηκε ο Ζωντός!

Απρόσμενες εξελίξεις στον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής Πόλις, καθώς ο Παναγιώτης Ζωντός υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Καλλιθεατών για προσωπικούς λόγους!

"Αποχωρώ από την ομάδα για προσωπικούς λόγους. Μόνο όμορφες στιγμές με συνοδεύουν από αυτή τη συνεργασία. Εύχομαι η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να κατακτήσει το πρωτάθλημα", υπογράμμισε στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του ο ταλαντούχος τεχνικός, ο οποίος αφήνει πίσω του για παρακαταθήκη την εξαιρετική του δουλειά, αλλά και τον Πόλις στην 1η θέση του ομίλου!

Οσον

αφορά στη διάδοχη κατάσταση, ένα σενάριο είναι να αναλάβει τα "ηνία" της ομάδας ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Παναγιώτη Ζωντού στον Πόλις, Γιώργος Σίμος, ενώ εξετάζεται ακόμη και η περίπτωση του Τάκη Καλαντζή...

Παρά την δήλωση του Παναγιώτη Ζωντού για την αποχώρησή του, η επιθυμία του Πόλις είναι να παραμείνει ο κόουτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και γίνονται προσπάθειες ώστε η διοίκηση να τον μεταπείσει. Εάν τα δεδομένα δεν αλλάξουν, τότε η ομάδα θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Σίμο και εκεί και πέρα θα εξεταστούν άλλες περιπτώσεις κόουτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα