ΝΟΤΟΣ | Παρελθόν ο Παγίδας από τον Παπάγο

Σε χωριστούς δρόμους θα βαδίζουν ο Παπάγος και ο Δημήτρης Παγίδας, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την φιλικά συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση των «στρατηγών» αναφέρει:


«Η διοίκηση του ΑΣ Παπάγου ευχαριστεί θερμά τον Δημήτρη Παγίδα για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο το τελευταίο πεντάμηνο απο τη θέση του προπονητή. Ο Δημήτρης Παγίδας αποτελει αναπόσπαστο κεφαλαιο της ιστορίας του

Παπάγου και η οικειοθελής αποχώρηση του απο τον πάγκο της ομάδας, σε μια κρίσιμη καμπή για την πορεία του ανδρικού Τμήματος, αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα που υπηρέτησε απο μικρός ως παίκτης.

Του ευχόμαστε ολόψυχα ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας, αν και γνωριζουμε ότι η καρδιά και το μυαλό του θα είναι πάντα κοντά στον Παπάγο.

Λίγο μετά την αποχώρηση του ο Δημήτρης Παγίδας δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρωπους του ΑΣ Παπάγου που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω στον αγαπημένο μου σύλλογο από το πόστο του προπονητη.

Λόγω της αγωνιστικής κρίσης που περνά η ομάδα αποφασισα να θέσω την παραιτηση μου στη διαθεση της διοίκησης, λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Έσπερο Πατρών.
Η πράξη μου αυτη θεωρώ ότι ήταν η πιο ενδεδειγμένη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και πηγάζει καθαρά και μόνο απο την αγάπη μου για το σύλλογο που υπηρετησα απο μικρό παιδί.

Αν και είχα υποβάλει την παραίτησή μου στη διοίκηση αποφασισα τελικά να λύσω τη συνεργασία μάς, με δική μου πρωτοβουλία και πριν μιλήσω οριστικά με τους παράγοντες της ομάδας.

Εύχομαι καλή συνέχεια και ευελπιστώ σύντομα η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξιζει και εκεί που όλοι ελπίζουμε να την ξαναδούμε μια μέρα.

Τέλος ευχαριστώ θερμά τους παίκτες, το προπονητικό Τιμ και τον κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα διπλα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα