ΒΟΡΡΑΣ | To "next best thing" του Μαντουλίδη

Ο Μαντουλίδης αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενές ταλέντων τα τελευταία χρόνια, έχοντας τροφοδοτήσει το ελληνικό μπάσκετ με ουκ ολίγα σπουδαία ταλέντα. Η αρχή των σύγχρονων ημερών έγινε με τη μετακόμιση του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό, ενώ ακολούθησε ο Δημήτρης Κατσίβελης και λίγο αργότερα ο Γιώργος Γεωργάκης.

Ο προερχόμενος από τη Χαλκηδόνα, Διαμαντής Σλαφτσάκης, "ψήθηκε" μπασκετικά στα εκπαιδευτήρια και πλέον δίνει λύσεις στον ΚΑΟΔ,

ενώ πιο... πρόσφατα παραδείγματα είναι ο Δημήτρης Σιόλογκας που διαπρέπει στον Ηρακλή και φυσικά ο Ανδρέας Χριστοδούλου, που εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό...

Υπάρχει επόμενος; Υπάρχει και δεν είναι άλλος από τον εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική μας ομάδα των Εφήβων, Γιάννη Κουζέλογλου! Ο 17χρονος σμολ φόργουορντ (καλύπτει και τη θέση "4") "βγάζει μάτια" στη Γ' Εθνική, ενώ στο πρωτάθλημα κάτω των 22 ετών, σκοράρει κατά μέσο όρο γύρω στους 24 πόντους, με ρεκόρ τους 45 που είχε βάλει ενάντια στον Ερμή Λαγκαδά.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μία... ανάσα από τη μετακόμισή του στον ΚΑΟΔ, όμως δεν κατάφερε τελικά να... ανοίξει τα φτερά του. Ίσως, βέβαια, αυτό να του βγει σε καλό, καθώς όσο βρίσκεται στο Μαντουλίδη έχει ηγετικό ρόλο και εμπλουτίζει το εύρος των εμπειριών του. Το next best thing των φημισμένων εκπαιδευτηρίων της Θεσσαλονίκης... μαγνητίζει ήδη πάρα πολλά βλέμματα.

Keywords
Αναζητήσεις
τα ταλεντα του μαντουλιδη
Τυχαία Θέματα