ΝΟΤΟΣ | Νίκη Αμαρουσίου: Ενίσχυση με Αποστολόπουλο!

Η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει με σταθερά, μεθοδικά και προσεκτικά βήματα το σχεδιασμό της εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ετσι, μετά την απόκτηση του Παβλίσεβιτς και την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Κυπριτζόγλου, Δέλλιο και Τσέκενη προχώρησε σε μία προσθήκη... Α1 κάνοντας δικό της τον πολύπειρο Δημήτρη Αποστολόπουλο!

Μία προσθήκη που είναι ικανή να ανεβάσει την ομάδα του Μιχάλη Ραχωβίτσα επίπεδο, καθώς ο 35χρονος πλέον γκαρντ έχει φάει με το... κουτάλι τις Εθνικές κατηγορίες, ενώ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Α2 και την Α1 με τις φανέλες

των: Απόλλωνα Πάτρας, Ολυμπιάδας Πάτρας, Μίλωνα, Ηρακλή, Πανερυθραϊκού, ΚΑΟΔ και Κόροιβου Αμαλιάδας! Την περασμένη σεζόν, ωστόσο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αγωνίστηκε στην Α' ΕΣΚΑΝΑ για λογαριασμό του Πρωτέα Βούλας. Ομως, δεν... άντεξε μακριά από τα Εθνικά πρωταθλήματα και η Νίκη Αμαρουσίου του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει σε αυτά!

Κομβικό ρόλο στη μεταγραφή του "μπαρουτοκαπνισμένου" γκαρντ στην ομάδα των βορείων προαστίων έπαιξε ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης, Δημήτρης Χουχουλής, με τον οποίο ο Αποστολόπουλος είχε συνεργαστεί στον Πανερυθραϊκό και διατηρούσαν άριστες σχέσεις. Αυτή είναι η δεύτερη -και εξίσου εντυπωσιακή- μεταγραφική κίνηση της Νίκης Αμαρουσίου η οποία αποδεικνύει ότι ο πήχης τη φετινή χρονιά θα ανέβει ακόμη περισσότερο...

Ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου μέσω του superbasket.gr, τονίζοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω από εδώ και στο εξής στο δυναμικό της Νίκης. Δεν πηγαίνω σε εντελώς άγνωστο περιβάλλον, καθώς γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, κυρίως λόγω της εξαιρετικής μου σχέσης με τον κόουτς Χουχουλή ο οποίος είναι και ένας απ' τους βασικούς λόγους που επέλεξα την Νίκη ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου! Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και η φερεγγυότητα που έχει ως ομάδα, όπως και το οικογενειακό κλίμα που ξέρω ότι επικρατεί... Συν τοις άλλοις, η Νίκη έχει θέσει υψηλούς στόχους για ακόμη μία χρονιά, γεγονός που με "έψησε" ακόμη περισσότερο ώστε να πω το "ναι"! Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω ό,τι περνάει απ' το χέρι μου για να πετύχουμε τους στόχους μας, προσθέτοντας απ' την πλευρά μου την εμπειρία μου και τη θέληση για διάκριση, αφού παρά τα 35 μου χρόνια αισθάνομαι ακόμη ότι έχω να προσφέρω πολλά, σαν να ξεκινάω τώρα...".

Keywords
Τυχαία Θέματα