Αυτή είναι η ομάδα του Τίγρη

22:23 27/6/2013 - Πηγή: AEK365

Κάποιοι δεν χρειάζονται συστάσεις. Ορισμένων η παρουσία αποτέλεσε έκπληξη. Όμως όλοι έχουν τρία κοινά: Είναι άκρως επιτυχημένοι στους τομείς τους και τους ενώνουν η στενή τους σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και η αγάπη τους για την ΑΕΚ. Το aek365 σας παρουσιάζει το... who is who των δέκα ανθρώπων που θα βρίσκονται στο πλευρό του Τίγρη...

ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, εκτός

από γνωστός εδώ και πολλά χρόνια για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του (διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ επί Enic και Netmed), είναι συνδημιουργός της εταιρείας Neurosoft, μιας εταιρείας εισηγμένης στην αγορά ΑΙΜ του Μιλάνο. Η Neurosoft ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Αθήνα και σήμερα διατηρεί θυγατρικές εταιρίες στην Κύπρο και τη Ρουμανία και παρουσία σε Αλβανία, Σερβία και Βουλγαρία. Επίσης, ο Αγγελόπουλος είναι και εκπρόσωπος στην Ελλάδα της ιταλικής Lottomatica, η οποία συμμετείχε στην κοινοπραξία για την αγορά του ΟΠΑΠ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

Οι συστάσεις είναι περιττές. Πέρα από διακεκριμένος καρδιολόγος, ο Βαγγέλης Ασλανίδης είναι γνωστότατος Ενωσίτης και εδώ και πολλά χρόνια επιστήθιος φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο ενωτικό ψηφοδέλτιο για την αναγέννηση της Ερασιτεχνικής και γενικά όλων των τμημάτων της ΑΕΚ, ενώ ως μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου του σωματείου αποφασίστηκε συν τοις άλλοις να είναι και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ

Είναι κι αυτός από τους πλέον γνωστούς στους οπαδούς της ΑΕΚ εξ όσων βρίσκονται στη νέα διοικούσα επιτροπή. Είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της τεχνικής εταιρείας ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΑΤΕΕ, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του είναι γνωστά για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά τους, αλλά και για την στενή τους φιλία με την οικογένεια Μελισσανίδη. Μάλιστα, ο Στέργιος Γαντζούλας είχε συμμετάσχει και στην εκπόνηση του πρώτου σχεδίου για την «Αγιά Σοφιά», το 2005.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Ο Κώστας Μαρινάκης είναι πρόεδρος του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου, καθώς και πρόεδρος της Oriflame. Πρόκειται για εταιρεία καλλυντικών και αξεσουάρ με έδρα το Λουξεμβούργο, η οποία ιδρύθηκε το 1967 από τους αδελφούς Jonas και Robert Jochnick. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται συνολικά σε 62 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο Κώστας Μαρινάκης είναι επίσης γνωστός και μόνιμος... θαμώνας των επισήμων του Ολυμπιακού Σταδίου και προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η συμμετοχή του στη διοικούσα επιτροπή είχε ανακοινωθεί προ ημερών και είχε προκαλέσει αίσθηση, λόγω του βιογραφικού του, το οποίο σας είχε παρουσιάσει το aek365. Πρόκειται για τον πρώην υποδιοικητή της ΕΥΠ, ο οποίος -ως υψηλόβαθμο στέλεχος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας- είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξάρθρωση της 17 Νοέμβρη. Είναι στενός φίλος του Δημήτρη και του Ιάκωβου Μελισσανίδη.

ΗΛΙΑΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

Πρόκειται για τον δεύτερο εκ των δέκα (μαζί με τον Παπαγεωργίου) που η παρουσία του στην διοικούσα επιτροπή είχε ήδη ανακοινωθεί επίσημα από την ΑΕΚ. Ο Ηλιας Λιβανης είναι γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του εκδοτικού οίκου "Νεα Σύνορα". Επίσης, είναι γιος του πολίτικου και Πρώην Υπουργού Αντώνη Λιβανη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΡΕΚΗΣ

Οι παλαιότεροι οπαδοί της ΑΕΚ θα τον θυμούνται από τις ποδοσφαιρικές του επιδώσεις. Αποτελεί παλαίμαχο διεθνή άσο που το 1974 ήρθε στην Ένωση από τον Πανιώνιο και αγωνίστηκε με τη φανέλα της για τα τρία χρόνια που ακολούθησαν. Το παρατσούκλι που τον συνόδευε ήταν «ο Κάλπος» επειδή ως δεξιός μπακ έπαιζε όλη την πλευρά (πρωτοφανές για την εποχή) και το τρέξιμο του θύμιζε καλπασμό του αλόγου. Σήμερα, ο Γιώργος Σκρέκης είναι πρόεδρος του ταξιδιωτικού ομίλου GS Travel, ενώ είναι επί χρόνια προσωπικός φίλος του Μελισσανίδη.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Πρόκειται για τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας που από το Φεβρουάριο του 2010 μέχρι την ολοκλήρωση του PSI στον Ιούνιο του 2012 ήταν επικεφαλής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. Ο Πέτρος Χριστοδούλου θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Ελληνες στον τομέα του, το Γερμανικό Spiegel τον είχε ονομάσει "Σωτήρα της Ελλάδας" όταν ανέλαβε πρόεδρος του οργανισμού δημοσίου χρέους, ενώ ήταν ο άνθρωπος που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις του PSI και πέτυχε μείωση χρέους κατά 106 δισ. ευρώ. Στην Εθνική τράπεζα πρωτοστάτησε στην ανακεφαλαιοποίηση και κυρίως στην συγκέντρωση του 10% του κεφαλαίου που έπρεπε να συγκεντρώσει η τράπεζα για να παραμείνει σε Ελληνικά χέρια. Στην προσπάθεια αυτή βοήθησε και ο Μελισσανίδης βάζοντας χρήματα στην τράπεζα.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥΛΟΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Απόστολος Πουλοβασίλης σε ηλικία μόλις 36 ετών έγινε υψηλόβαθμο στέλεχος των Lloyd's το 2003 και το 2009 έγινε Περιφερειακός Διευθυντής των Lloyd,s για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική. Στα 36 του, όταν ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος του Hellenic Lloyd's, έγινε ο νεαρότερος που είχε φτάσει τόσο ψηλά στην ηγεσία του εν λόγω οργανισμού παγκόσμια. Είναι γνωστός οπαδός της ΑΕΚ, αφού έχει και καταγωγή από τις χαμένες πατρίδες και είναι εδώ και αρκετά χρόνια προσωπικός φίλος του Δημήτρη Μελισσανίδη, οπότε δεν θα μπορούσε να λείψει από το κάλεσμα του Τίγρη.

ΒΑΓΙΑ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ

Η μοναδική γυναικεία παρουσία στην διοικούσα επιτροπή που θα παίρνει τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Η Βάγια Βρεττάκου είναι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και φίλαθλος της ομάδας με μόνιμη παρουσία (μαζί με τα παιδιά της) στους αγώνες της ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, ήταν παρούσα στο... μαύρο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και με την διπλή ιδιότητά της (της αστυνομικού και της φιλάθλου) είχε καταθέσει στην Πειθαρχική της Σούπερ Λίγκας, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων και είχε εναντιωθεί στην απόφαση του Τριτσώνη να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι είχε επιβληθεί η τάξη στο γήπεδο.

Keywords
τίγρη, ομαδα, τίγρη, εθνικη τραπεζα, εν λόγω, ΑΕΚ, aek365, neurosoft, αθηνα, κυπρος, ελλαδα, οπαπ, νέα, μαρινακης, oriflame, εταιρεία, jonas, ολυμπιακος, συμμετοχή, ευπ, ηλιασ, λιβανης, λιβανη, γιωργοσ, travel, τραπεζες, psi, spiegel, hellenic, βαγια, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, αγγελοπουλος, τι ειναι το psi, ολυμπιακοί αγώνες, σχεδιο αθηνα, γιωργος αγγελοπουλος, χωρες, aek365, αλβανια, αξεσουαρ, αφρικη, βουλγαρια, εδρα, εθνικη, ευπ, ηγεσια, μιλανο, ρουμανια, φιλια, oriflame, αγαπη, αγορα, αγωνες, αναγεννηση, ανθρωπος, βαγια, γεγονος, γηπεδο, γιωργοσ, δευτερο, εγινε, ευρω, εν λόγω, επρεπε, εταιρεία, ετων, ευρωπη, ηλιασ, ηλικια, η ταξη, λιβανης, λειψει, λιβανη, λουξεμβουργο, μαυρο, μειωση, οικογενεια, παιδια, ρολο, σερβια, συγκεντρωση, συμμετοχή, σουπερ, τρεξιμο, τρια, ελληνικα, ενωση, hellenic, jonas, κωστας, lloyd, neurosoft, travel, παιχνιδι, spiegel, τραπεζα, χερια
Τυχαία Θέματα