ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ | Το κλάμα της μάνας και η γαστρεντερίτιδα του Χαραλαμπόπουλου... (video)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η οικογένειά του έκλεψαν την παράσταση στο ματς της Εθνικής Παίδων με την Γαλλία, που έδωσε στην Ελλάδα την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και συνάμα το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο 16χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού

έπαιξε με γαστρεντερίτιδα, γι αυτό και σε πολλές περιπτώσεις ζητούσε αλλαγή και έβγαινε εκτός. Ο Χαραλαμπόπουλος ήταν και πάλι ο κορυφαίος της Εθνικής, παρότι είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.

Ο μικρός έβαλε και τις δύο κρίσιμες βολές στο 1'' και έκανε την μητέρα του στην εξέδρα να κλάψει με λυγμούς. Η Νίνα (στο video φαίνεται μετά το 3:23 με τη λευκή μπλούζα και τη μεγάλη ελληνική σημαία στα δύο χέρια να είναι βουρκωμένη) μαζί με τον συζυγό της Νίκο κάθονταν στις εξέδρες και η κάμερα της ουκρανικής τηλεόρασης του έδειξε να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Αλλωστε και τα ίδια τα παιδιά είχαν ένταση ακόμα και την ώρα του αγώνα και ο Γιώργος Παπαγιάννης, στα 40'' πριν από το τέλος μπήκε στο παρέ κλαίγοντας, παρότι δεν είχε κριθεί τίποτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα