ΜΑΛΑΓΑ | "Νικήσαμε μια μεγάλη ομάδα"

Η Μάλαγα πήρε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για την 10η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα και ο Γιασμίν εξήγησε το τι άλλαξε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με το "τριφύλλι" ενώ ο Μάρκους Ουίλιαμς, ο οποίος έπαιξε με απόλυτη επιτυχία τον ρόλο του... εκτελεστή, σημείωσε την προσπάθεια των συμπαικτών του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο επειδή νικήσαμε, αλλά επειδή αποδείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε υψηλό επίπεδο. Μπορούμε να παλέψουμε και να προκριθούμε

στα πλέι οφ. Επίσης είμαι χαρούμενος για τον κόσμο μας, ο οποίος μας είδε να παλεύουμε μέχρι τέλους. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου είπαμε να αγωνιστούμε με μεγαλύτερη ένταση στην επίθεση και στο ριμπάουντ. Αποδώσαμε εξαιρετικά στην άμυνα, παλέψαμε και πήραμε πόντους κάτω απ' το καλάθι. Νομίζω πως ήταν η πιο συνεπής εμφάνισή μας εντός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είχαμε αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάναμε. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας", δήλωσε ο Γιασμίν Ρέπεσα.

Ο Μάρκους Ουίλιαμς ανέφερε πως "θέλουμε να συνεχίσουμε αναλόγως, επειδή καταφέραμε και νικήσαμε μία μεγάλη ομάδα και πήραμε και το πλεονέκτημα στην περίπτωση ισοβαθμίας. Δεν θέλω να επικεντρωθώ στην προσωπική απόδοσή μου. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά μας ως ομάδα. Πραγματοποιήσαμε μία μεγάλη εμφάνιση και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό ως ομάδα. Πάνω απ' όλα ευελπιστώ το Martin Carpena να διατηρήσει ανάλογη ατμόσφαιρα κι ο κόσμος να εξακολουθήσει να διασκεδάζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα