ΜΑΛΑΓΑ | Πάνκο: "Ημουν καλά στον Παναθηναϊκό, αλλά ήθελα να επιστρέψω"

Ο Αντι Πάνκο θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της Πέμπτης και όπως δήλωσε κατά την διάρκεια της παραμονής του στους "πράσινους" ένιωθε καλά, αλλά επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ισπανία.

"Είναι θέμα επαγγελματικό. Ήμουν καλά στον Παναθηναϊκό, έπαιζα, αλλά ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία", ανέφερε αρχικά ο παίκτης της Μάλαγα σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, μιλώντας σε ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Αθήνα είναι πολύ όμορφη πόλη,

δεν είχα κανένα πρόβλημα να προσαρμοστώ και ο κόσμος ήταν εξαιρετικός. Η κρίση στην Ελλάδα είναι εμφανής, είναι χειρότερα τα πράγματα από ό,τι στην Ισπανία. Οι Έλληνες είναι πολύ καλοί άνθρωποι και πολύ φιλόξενοι. Διάβασα πολλά πράγματα, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν καλά στον Παναθηναϊκό. Όμως εξ’ αρχής ήθελα να μείνω στην Ισπανία", πρόσθεσε.

"Είχα εννέα πόντους και πέντε ριμπάουντ σε 25 λεπτά κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα. Ήμουν ευχαριστημένος και πιστεύω πως το ίδιο ήταν και η ομάδα μαζί μου, αλλά έτσι είναι η δουλειά αυτή. Παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Μάλαγα κι εγώ πάντα ήθελα να παίξω στην Ισπανία. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και τα κατάφερα. Η Ουνικάχα ήθελε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά μου και με ζήτησε. Για τον Γκιστ δεν ξέρω πολλά, παρά πως είναι ένα πολύ δυνατό τεσσάρι. Υποθέτω πως θα μιλήσουμε πριν το ματς. Είναι λίγο περίεργο αυτό που έγινε, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ".

"Στην Ελλάδα το μπάσκετ είναι διαφορετικό. Πιο αργό, αλλά πιο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Έχει σπουδαίους παίκτες, όπως ο Διαμαντίδης, ο Λάσμε, ο Τσαρτσαρής, ο Σχορτσανίτης, ο Μπράμος, ο Καπόνο, ο Ματσιούλις. Ο Διαμαντίδης είναι δέκα χρόνια εκεί, είναι ο ηγέτης, ένας πολύ καλός τύπος, όπως και όλα τα άλλα παιδιά. Ήταν τραυματίας, αλλά νομίζω πως θα παίξει απέναντί μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα