ΚΑΒΑΛΑ | Κάρτες διαρκείας και τα εισιτήρια με τον Αρη

Η Καβάλα θα φιλοξενήσει τον Αρη το προσεχές Σάββατο (12/01) και η ΚΑΕ ζήτησε την στήριξη των φιλάθλων για την αναμέτρηση, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και την διάθεση των καρτών διαρκείας για τον β’ γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλαςσυνεχίζει την προσπάθεια της για την παραμονή της στη Basketleague και καλεί όλους τους φιλάθλους της να γίνουν και πάλι ο«6ος παίκτης»της αγαπημένης μας Ομάδας, δίνοντας το βροντερό

«παρών» τους στο ΔΑΚ, «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, τοΣάββατο 12 Ιανουαρίου 2013, στις 17:00’, για τον αγώνα με τον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι10 ευρώγια τις θέσειςPower & Blueκαι15 ευρώ για τις θέσεις White & Gold.Μαθητικά και Φοιτητικά εισιτήρια 5 ευρώ.Παιδιά ηλικίας μέχρι 10 ετώνσυνοδευόμενα από γονείςδωρεάν.

«Διαρκείας β΄γύρου»

Επίσης, στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατίθενται«κάρτες διαρκείας β’ γύρου»με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές στις αντίστοιχες θέσεις :Power 40 ευρώ,Blue 50 ευρώ,White 90ευρώ καιGold 150 ευρώ.Με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας για το β’ γύρο, δίνεται δωρεάν, ως bonus, το εισιτήριο του αγώνα με τον ΆΡΗ.

• Για κρατήσεις όλων των εισιτηρίων στα γραφεία της Ομάδας στο2510- 232422".

Keywords
Τυχαία Θέματα