Ριάλιτι-σοκ για την Κέρκυρα (VIDEO 18+)

16:19 9/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Βρετανία έκανε χθες πρεμιέρα ένα ριάλιτι που αφορά στην Κέρκυρα και το οποία σοκάρει και παράλληλα αηδιάζει.
Στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής «What Happens in Kavos» στο κανάλι Channel 4 που γυρίστηκε στον Κάβο της Κέρκυρας, οι εικόνες είναι ιδιαίτερα ακατάλληλες. Οι Βρετανοί τα έκαναν όλα.
Πλάνα σοκαριστικά έως αηδιαστικά που δείχνουν αγόρια και κορίτσια να πίνουν αλκοόλ μέχρις εσχάτων, ομάδες νέων που επιδίδονται σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων,

παρέες που εισπνέουν υποξείδιο του αζώτου. Χαρακτηριστική είναι η στιγμή όπου πλάνο απεικονίζει τον 25χρονo Ryan να υποβάλλεται σε εγχείρηση πέους καθώς του κόπηκε η ακροποσθία μετά από μια βραδιά άγριου σεξ στην παραλία.
Η μαρτυρία στην κάμερα χαρακτηριστική: "Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα".
Σοκ προκαλούν και οι μαρτυρίες από εργαζόμενους σε κλινικές πως ένας στους τρεις τουρίστες στον Κάβο έχει χλαμύδια ή άλλου είδους σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο 22χρονος Νταριλ κοιτάει την κάμερα και δηλώνει: "Πρέπει να βρω εκείνο το κορίτσι που έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα, να την πλησιάσω σαν αρπακτικό και να της το κάνω"... Όμως όλοι, άντρες και γυναίκες παραδέχονται ένα μόνο πράγμα: "Όσοι ερχόμαστε εδώ, ερχόμαστε για να πιούμε, να μεθύσουμε και να κάνουμε σεξ με όσους περισσότερους αγνώστους μπορούμε...".

Keywords
Τυχαία Θέματα