ΚΥΠΕΛΛΟ | Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός

Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έφτασε... Σε λίγες ώρες (19:30/ΔΤ) οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τους «ερυθρόλευκους» με... έπαθλο ένα εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή

της στον τελικό και σήμερα θα μάθει τον αντίπαλο του... Αυτός θα είναι ένας εκ των δύο «αιωνίων», καθώς για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό.

Στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς Νίκος Παππάς και Γιόνας Ματσιούλις θα βρίσκονται λογικά στη δωδεκάδα, παρά το γεγονός ότι δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι εξαιτίας των πρόσφατων τραυματισμών τους. Αντίθετα, ο Αργύρης Πεδουλάκης κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ρόκο Λένι Ούκιτς.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει λογικά στη διάθεση του τους Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, οι οποίοι έβγαλαν μέρος της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού. Εκεί τραυματίστηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης, , με τον νεαρό φόργουορντ να τραυματίζεται στο χέρι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Σχινάς και Τανατζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα