ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Αποφασισμένος για την υπέρβαση

Κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου ο Κόροιβος αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Α2, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με την κατάκτηση της 4ης θέσης και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε

Το κλειστό της Αμαλιάδας αποτέλεσε τη μεγάλη δύναμη της ηλειακής ομάδας, καθώς μόνο το Παγκράτι κατάφερε να "κλέψει" το διπλό από το... κάστρο των παικτών του Βασίλη Νιπεργιάλη, ενώ φέτος στόχος είναι να συμβεί κάτι ανάλογο.

Κάποια εκτός έδρας "στραβοπατήματα", αλλά και σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αντωνιάδη, δεν επέτρεψαν στον Κόροιβο να μείνει

μέχρι τέλους στην πρώτη τριάδα (ΑΕΝΚ, Τρίκαλα, Φιλαθλητικός). Βέβαια, αυτό κάθε άλλο παρά πτόησε στους ανθρώπους της ομάδας, που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι απ' ό,τι πέτυχαν.

Φέτος, οι κινήσεις που έγιναν είναι εντυπωσιακές και αποκτήθηκαν παίκτες ικανοί να καλύψουν τα σημαντικά κενά του Βαγγέλη Γκέρου, του Γιάννη Αντωνιάδη, του Μπάνε Τόμιτς, του Νίκου Κούρτη, του Μιχάλη Χατζόπουλου και του Πάνου Μαγιντόμπε. Το ρόστερ γέμισε με παίκτες-αστέρια για τα δεδομένα της κατηγορίας (Νίκο Κακλαμάνο, Τάσο Χαρισμίδη, Σωτήρη Γκιουλέκα, Νίκο Στυλιανού, Γιάννη Θανόπουλο και Νίκο Ψωμά - Λυμπάρη), που μαζί με τους Σάκη Καρύδα, Πέτρο Νοέα και Πέταρ Τσόσιτς φιλοδοξούν να δώσουν άλλη ώθηση στον Κόροιβο.

Στο τιμόνι παρέμεινε ο Βασίλης Νιπεργιάλης, που μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο δούλεψαν σκληρά στην προετοιμασία, με στόχο το καλύτερο δυνατό "δέσιμο" της ομάδας. Οι δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ και τον Κολοσσό Ρόδου αποτέλεσαν ιδανική... πρώτη ύλη, όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν με τον πήχη να βρίσκεται πολύ ψηλά... Αξίζει να σημειωθεί πως στις προπονήσεις έχουν ενεργό ρόλο οι νεαροί Ηλείοι αθλητές: Νίκος Δημάκος, Φώτης Κλάδης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Σεϊντής, Φάνης Αρχιμανδρίτης και Γιώργος Κοντόγιωργας.

Ρόστερ

Σάκης Καρύδας 34 1μ86 πλέι μέικερ

Πέταρ Τσόσιτς 28 1μ84 πλέι μέικερ

Φάνης Αρχιμανδρίτης 16 1μ83 πλέι μέικερ

Νίκος Κακλαμάνος 32 1μ89 σούτινγκ γκαρντ

Γιάννης Θανόπουλος 22 1μ93 γκαρντ / φόργουορντ

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος 17 1μ91 γκαρντ / φόργουορντ

Γιώργος Κοντόγιωργας 17 1μ91 γκαρντ / φόργουορντ

Γιώργος Σεϊντής 15 1μ95 σμολ φόργουορντ

Νίκος Στυλιανού 25 1μ99 σμολ φόργουορντ

Σωτήρης Γκιουλέκας 34 2μ03 σμολ / πάουερ φόργουορντ

Πέτρος Νοέας 26 2μ05 πάουερ φόργουορντ / σέντερ

Νίκος Δημάκος 18 2μ04 πάουερ φόργουορντ / σέντερ

Τάσος Χαρισμίδης 32 2μ03 σέντερ

Νίκος-Ψωμάς Λυμπάρης 29 2μ08 σέντερ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Βασίλης Νιπεργιάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα