Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Η Ένωση Κώων Αθηνών τιμά τον Ιπποκράτη!

Την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιπποκράτη Κω θα τιμήσει την Κυριακή (1/12) η Ένωση Κώων Αθηνών.

Το παιχνίδι της Κυριακής (1/12, 12:00) κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στην Αθήνα θα είναι ιδιαίτερο για την ομάδα του Ιπποκράτη. Αιτία είναι πως η Ένωση Κώων Αθηνών θα τιμήσει την ομάδα, για την προσφορά της, αλλά και την προβολή του νησιού της Κω.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

Η Ένωση Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» πιστή στις παραδόσεις του τόπου μας και της παροικίας, διοργανώνει την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 εκδήλωση όπου θα προσφέρονται «Βάρβαρα και λουκουμάδες». Στην εκδήλωση αυτή θα τιμήσουμε την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Α.Σ. Ιπποκράτης, η οποία με την παρουσία της στην Α1 Εθνική και με την έως τώρα πορεία της αποτελεί πρεσβευτή του νησιού μας και αναδεικνύει τις δυνατότητες των ανθρώπων του. Φορείς και εκπρόσωποι του τόπου μας και του αθλητισμού θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης αποφάσισε να στηρίξει το κοινωνικό έργο του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» μέσω αυτής της εκδήλωσης. ω.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Roof Garden Restaurant του ξενοδοχείου THE ATHENIAN CALLIRHOE EXCLUSIVE HOTEL ώρα 17:30 στη διεύθυνση Λεωφ. Καλλιρόης 32 και Πετμεζά, πλησίον του σταθμού Μετρό Συγγρού-Φιξ.Θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση.

Με εκτίμηση το ΔΣ της Ένωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα