Κ.Α.Ο.Δ. | Μέξας: «Να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του ΠΑΟΚ»

Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι του Σαββάτου (30/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο άμεσος συνεργάτης του Νέναντ Μάρκοβιτς, Κωνσταντίνος Μέξας, σκιαγράφησε το Δικέφαλο του Βορρά, επισημαίνοντας και τα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Ο ΚΑΟΔ μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, ετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ

στο "PAOK Sports Arena". Ο βοηθός του Νέναντ Μάρκοβιτς, Κωνσταντίνος Μέξας, παρακολούθησε το παιχνίδι των "ασπρόμαυρων" κόντρα στην Άλμπα Φέχερβαρ για το Eurocup και σκιαγράφησε το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου.

“Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη, με παίκτες που ξέρουν να παίζουν σωστά το μπάσκετ. Είναι ομάδα με καλές συνεργασίες στο μισό γήπεδο και τα λάθη που κάνουν, γίνονται στην προσπάθειά τους να βγάλουν τέτοιες συνεργασίες και όχι σε ατομικές ενέργειες”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να συνεχίζει λέγοντας “έχει αλλάξει στιλ παιχνιδιού από τη στιγμή που φέτος δεν έχει τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Παίζει πιο γρήγορα, παίζει με πιο πολλά πικ εν ρολ και όχι τόσο παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε και παιχνίδι post up”.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στα σημεία εκείνα που πρέπει να προσέξει η ομάδα του ώστε να φύγει με το διπλό από το "Παλατάκι": “Πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι του ΠΑΟΚ καταρχήν, για να μην μπούμε στον ρυθμό του. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε διάθεση, συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση και στα δύο κομμάτια του αγώνα και τα 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει φτάσει πολλά παιχνίδια να τα διεκδικεί στο τέλος, αλλά τα κερδίζει και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα