ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | Σκαριόλο:"Δύναμη και ενέργεια απέναντι στον Παναθηναϊκό"

Ο Σέρτιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στα υψηλά ποσοστά ευστοχίας του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμποράλ Κούτσα, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να αντιτάξουν δύναμη και ενέργεια απέναντι στα ψηλά κορμιά των "πρασίνων".

"Πρέπει να αγωνιστούμε δυνατά και με ενέργεια. Πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, η οποία σωματικώς είναι καλύτερη από εμάς σχεδόν σε όλες τις θέσεις και με πολύ μεγάλη ικανότητα στο σουτ, επομένως πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να ανεβάσουμε ψηλά την αμυντική γραμμή μας, ώστε να τους σταματήσουμε. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα κι εμπειρία" τόνισε

αρχικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο 52χρονος Ιταλός προπονητής της ισπανικής ομάδος και στην συνέχεια πρόσθεσε: "Θα είμαστε με το ένα πόδι στο ΤΟΡ 16, αν νικήσουμε (σ.σ. αμφότερες οι ομάδες στο 3-3). Στον πρώτο γύρο τους αντιμετωπίσαμε μία ασυνήθιστη αναμέτρηση, στην οποία σούταραν με υψηλό ποσοστό ευστοχίας, ενώ πρόκειται για παίκτες με ποιότητα, επομένως αποτελεί κίνητρο για εμάς".

"Ο Διαμαντίδης πάντα αποτελεί σημείο αναφοράς. Ανεξαρτήτως του αν σουτάρει ή όχι, δημιουργεί για τους συμπαίκτες του τις ευκαιρίες να σκοράρουν. Αποτελεί κίνδυνο, όταν παίρνει τη μπάλα, αλλά δεν είναι ο μοναδικός με αυτή την ικανότητα".

Keywords
Τυχαία Θέματα